Hovudside

Hvordan å gjøre Klesvask Uten Tøymykner

by Walther

Hvordan å gjøre Klesvask Uten Tøymykner

Ved hjelp av tøymykner i vaskeriet later klærne føles myk, gjør dem lukter friskt og blir kvitt pesky statisk stoff. Hva gjør du når du kjører ut av det eller ikke kan bruke den? Det er noen få husholdninger alternativer som ikke bare er gjennomførbar, men enda mer kostnadseffektivt enn kommersielt skyllemiddel og i noen tilfeller også sikrere. Les videre for å lære hvordan å gjøre vaskeri uten tøymykner.

Bruksanvisning


•  Fyll tøymykner dispenser med hvit eddik. Hvis du ikke har en dispenser som er innebygd i vaskemaskinen, kan du bruke en kommersiell tøymykner dispenser ball som du fyller til 'fill' linje med eddik. Hvis du har verken, enkelt sagt om en halv kopp eddik i den endelige skylling.

•  Spe litt hårbalsam med vann i forholdet 1 til 10. Rør blandingen og bruke som du ville ditt tøymykner enten i en dispenser eller lagt til den endelige skylling. Eventuell tøymykner vil gjøre triks for å eliminere statisk samt gjøre tøyet lukter friskt.

•  Bland eddik med noen dråper av din favoritt essensielle oljer og sette blandingen i en spritzer flaske. Spritz på din fuktig klær før de går inn i tørketrommelen og du får en frisk lukt med minimal statisk stoff. Ta klærne ut av tørketrommelen før de er over tørre og henge dem litt fuktig for å minimere den statisk stoff.

•  Sett en tennisball størrelse ball av aluminiumsfolie i tørketrommelen med fuktige klær og dette kan fjerne statisk stoff.

Tips og advarsler


  • Noen av punktene ovenfor kan gjøres alene eller i kombinasjon med hverandre for å bidra til å redusere statisk stoff og gi deg frisk, myk vaskeri.
  • Over tørke klærne kan øke sjansene for statisk stoff så vurdere linje tørke klærne.