Hovudside

Hvordan polere Med et Orbital Polisher

by Walther

Hvordan polere Med et Orbital Polisher

Orbital polerings er hovedsakelig automotive poleringsmaskiner som kan brukes sammen med voks og flytende voks. Deep skinner kan oppnås, særlig ved bruk av en valgfri 100 prosent lammeull panser for den endelige buff. Vanligvis orbital polerings bruke frotté Hattene. Problemer med dårlige resultater er vanligvis på grunn av overflødig polish blir brukt. Polering med en orbital panseret innebærer å legge voks og rasping med enheten.

Bruksanvisning


•  Rengjør og tørk bilen. Spesielt fjerne noen vei tjære med en vanlig automotive renere produkt.

•  Plasser voks applikator panseret på puten. Voksen applikator er forskjellig fra polering panseret og er ofte blå. Sjekk at den elastiske holder panseret jevnt på puten og er stramt. Deretter legger voks produkt til panseret. Bruk en heaping teskje med lim voks spredt med en kniv over hele panseret eller tre virvler av flytende voks. Still inn bryteren på orbital poleringsmaskin til "Apply" og plassere polerings mot bilen med skjøteledning over skulderen.

•  Påfør voks med poleringsmaskin. Hvis du bruker flytende voks, legge til én virvel av voks under prosessen - du må kanskje legge flytende voks et par ganger. Ikke legg så mye flytende voks som da du startet skjønt.

•  Buff bilen ved guiding poleringsmaskin, ikke skyve på det - polering de horisontale områdene først og deretter de vertikale sidene. Deretter erstatte applikatoren panser med en frotté panser og setter bryteren til "polsk" eller "Buff" avhengig av produsentens retninger. Polsk ved rasping i lang feiende strøk med et kryss og tvers mønster. Avslutte med en lammeull panseret.