Hovudside

Hvordan Mix pH Down Dry Concentrate

by Walther

Hvordan Mix pH Down Dry Concentrate

PH, eller surhet, av plantenæring brukes i hydroponic (jord-free) hagearbeid er avgjørende fordi plantene kan bli skadet eller ikke klarer å vokse med altfor alkaliske eller sure løsninger. Generelt Hydroponics, en leder i forsyninger for hydroponic hagearbeid, produserer pH Down Dry. Dette produktet er en pulverformig konsentrat av ammoniumsulfat, sitronsyre og ureafosfat som trygt senker pH-verdien i næringsløsninger. Det er viktig å teste pH etter hver justering foretas ved å tilsette pH ned. Generelt Vann anbefaler bruk av sin egen pH-test indikatorvæske for dette formål.

Bruksanvisning


•  Test pH av næringsstoff løsning ved å fylle din testampulle halvveis med løsningen og legge 04:57 dråper pH indikatorløsning til hetteglasset før tappe den og sjekke fargen mot pH diagrammet på etiketten. Kontroller at pH er for høy før du legger noen pH Down.

•  Legg en liten mengde Dry pH Down Konsentrer direkte til nærings-løsning og test igjen som i trinn 1.

•  Gjenta prosessen, testing etter hvert tillegg av pH ned til du kommer til ønsket pH.

•  Påfør korrekt bufret løsning til dine planter som anvist på nærings etiketten.

Tips og advarsler


  • Vanligvis er det ideelle pH for hydroponic plantenæringsstoffer mellom 5,5 og 6,5. Men noen typer planter og næringsstoffer ringe etter en løsning ved pH 7. Når du er i tvil, sjekk merkelappen på næringsstoff eller kontakte en ekspert som din et landbruks Extension agent i staten.
  • Hvis du reduserer pH for mye, legger Generelt Hydroponics pH Up tørr eller væske i henhold til etiketten retninger til du får de riktige testresultater.
  • Bruk hansker og vernebriller ved håndtering av pH Down Dry Concentrate og løsninger som inneholder det som det fører etseskader på hud og slimhinner. Hold pH Down Dry Concentrate utilgjengelig for barn og kjæledyr.