Hovudside

Pool Fence Guide

by Walther

Pool Fence Guide

Villaeiere har et ansvar for å beskytte dem som kunne få tilgang til sine bassenger. Ifølge Center for Disease Control og Prevention (CDC) nettsider, mer enn 3400 mennesker druknet i USA i 2007. Noen av disse årlige dødsfall er et resultat av barn vandrende inn i et basseng område som ikke har gjerde rundt det å holde folk ut. Selv om bare et par amerikanske stater har pool gjerde lover på plass, bruke eksisterende lover som en guide for å minimere egen risiko.

Eiendom eier Krav


En australsk lov kalt svømmehaller loven av 1992 krever at alle grunneiere der et basseng ligger å installere en barriere gjerde eller vegg mellom bassenget og publikum. Denne loven gir et godt eksempel for pool eiere på steder som USA hvor lovene ikke kan eksistere. Lover i California, Florida og andre velger stater med fekting lover har lignende krav til samsvar.

Gjerde Høyde


Et gjerde er bare effektiv hvis den er høy nok til å avskrekke barna fra å klatre over det. Mens det er en mulighet for at en voksen kan skalere et høyere gjerde, ville det være en tilsiktet handling av en angivelig ansvarlig voksen og vil redusere eller fjerne alt ansvar fra eieren.

Ifølge en New Jersey Law, bør gjerdet høyde rundt et basseng ikke være mindre enn 48 inches over bakken på utsiden av gjerdet. Hvis det er et gap mellom bakken og bunnen av gjerdet, bør denne plassen være ikke mindre enn to inches å hindre barn i å krype under gjerdet.

Gates og Fence Damage


Den australske pool fekting loven krever vedlikehold av barrieren mellom bassenget og publikum. Gjerdet rundt en bolig eller kommersiell bruk bassenget må være i god stand og har alle porter eller dører lukket og låst. Hull i gjerder, ødelagte låsene eller åpne porter gir enkel tilgang til bassenget og bør ikke stå i forfall i lengre tid.

Gjerde Spacing


Avhengig av hvilken type gjerde bassenget er omgitt av, det er en maksimal bredde de vertikale planker eller kjedeleddet mesh bør være å holde barrieren sikker. Chain link mesh shouldnâ € ™ t overstige 1-1 / 4 inches, mens noen plass mellom planker eller skinner på et gjerde rad shouldnâ € ™ t være mer enn 4 inches bred, ifølge Township of Wall, New Jersey nettside.

Objekter i nærheten av Fence


Ikke plasser gjenstander nær gjerdet som ville gjøre klatre over det en enkel oppgave. Forlate en stige støttet mot et basseng gjerde vil gjøre det enkelt for barn eller noen andre å klatre over gjerdet og få tilgang til bassenget. Bøtter, hekker eller andre steder der barna kunne få feste og komme over gjerdet bør unngås.

Rental Property


Hvis du leier en bolig med et basseng, og det er ikke riktig sikret med en barriere gjerde eller vegg, bør du nevne problemet til utleier. Beskytte folk mot farene ved bassenget ved å sette opp et gjerde eller vegg er utleiers ansvar. Men hvis det ikke er noen statlige lover der du leier, kan eieren ikke være villig til å sette opp barrieren. Som leietaker, vil du ikke være ansvarlig for eventuelle uhell forårsaket av en mangel på et gjerde.