Hovudside

Planting og mellomrom av en Coconut Palm

by Walther

Planting og mellomrom av en Coconut Palm

Tenkte å være innfødt til Sør-Stillehavet eller Malayarkipelet, kokospalmer, eller Cocos nucifera, er allment sett langs sandstrender, spesielt i Sør-Florida landskapet og andre tropiske klima.

Spiring


Selve kokos brukes for frøspiring. Kokosnøtter er bare levedyktig for spiring hvis de gjør en sloshing lyd når den ristes, ifølge University of Florida forlengelse nettside. Å vokse, plassere kokos på sin side i sand eller mulch som er halvparten av tykkelsen av kokos. Spiring periode krever høye temperaturer på 90 til 100 grader Fahrenheit, men det skjer i potter eller i kryr rader med seedbeds.

Planting


Transplantere håndflaten fra potten til bakken etter ca seks måneder eller la den ligge i potten i en barnehage innstilling. Regn, er sommersesongen den beste tiden å transplantere men helst på året vil gjøre. Jordsmonnet dybden av gjenplante avhenger av vannspeilet. Plante en container eksemplar en tomme under jord og et felt dyrket planten i samme jord-dybde som sin tidligere plassering. I det første året av omplanting, kokospalmer krever en tomme av vann en uke.

Spacing


Med mindre du plante din kokos palm for kommersielle innstillinger, som krever omtrent en 18 til 30 fot avstand per tre, bare hjem beplantning krever en urørte omgivelser i en full-sol område.