Hovudside

Slik fjerner Motor Oil fra klær

by Walther

Dessverre er veldig lett å få på klær motorolje. Før du bekymre deg for om du har fullstendig ødelagt klærne, vet dette - olje er ikke alltid lett å fjerne fra stoffer, men de fleste klær kan lagres med litt ekstra arbeid. Det kan være fristende å bare kaste elementet i vask og se hva som skjer. For svært små flekker, kan dette fungere til en viss grad (flekken vil ikke være veldig merkbar). De fleste motoroljeflekker, men krever ekstra hjelp og spesialbehandling før du setter dem i vaskemaskinen.

Bruksanvisning


•  Plasser papirhåndklær eller engangsklut filler på begge sider av oljebeis. Dette er for å absorbere all overflødig olje.

•  Kast håndklær og kluter. Plassere et nytt papir håndkle eller klut på den ene siden av stoffet. På den andre siden, hell de-smøring flytende oppvaskmiddel på oljen.

•  Pensle vaskemiddel på med en tannbørste eller en negl rengjøringsbørste. Vend klær over, plasserer et papirhåndkle eller klut til å absorbere vaskemiddel og olje. Behandle denne siden på samme måte som den andre siden - med vaskemiddel og børsting.

•  Skyll flekken med varmt eller varmt vann (hvis stoffet tåler varmt vann, bruk varmt, snarere enn varm). Behandle med en punktbehandling spray eller en flekk pinne og la den sitte i den tiden som er angitt på etiketten.

•  Plasser i en vaskemaskin med varme eller varmt vann og suge i opptil 30 minutter. Vask som vanlig med vaskemiddel.

Tips og advarsler


  • Hvis motorolje har tyknet, skrape av overflødig med en butt skrape før treating.Before plassere klær element i tørketrommelen, sjekk for å være sikker på at flekken er fjernet. Hvis ikke, spot godbit og vask igjen.
  • Tørre rene bare elementer, eller materialer med fargestoffer som ikke er color, kan bli skadet av motorolje og behandlinger for å fjerne it.Some stoffer og noen kommersielle de smøring spot behandlinger krever kaldt vann - ikke varmt. Les etikettene først hvis du bruker en flekk behandling spray eller pinne.