Hovudside

Front last vaskemaskin tips

by Walther

Front last vaskemaskin tips

Front-lasting vaskemaskiner er stadig mer populært. Finnes i mange farger i tillegg til vanlig beige eller hvit, de er spioneringen som mer effektiv og mildere på klær enn topp-lasting skiver. Opererer en front-lasting vaskemaskin er litt forskjellig fra en topp-lasting maskin, men det er ikke uvanlig hardt. Med riktig stell, vil du nyte din maskin for år.

Vask full last


Selv om front-lasting maskiner bruker mye mindre vann og energi, er det bedre å vaske bare full belastning å sette pris på disse fordelene, sier California Energy Commission. Små belastninger ikke bare bruke mer energi over tid på grunn av hyppig bruk, kan de også forårsake balanseproblemer i sentrifugering. Det kan synes som vasker en mindre belastning, vil resultere i renere klærne, men det er ikke tilfelle. Noen modeller er så effektiv som når de brukes på riktig måte de kan rydde klær bedre enn topp-lasting maskiner.

Bruk kaldt vann


Lagre varmt og selv varmt vann for svært skittent tøy. Vask i kaldt vann i stedet. Uansett hvilken temperatur du bruker til vask, bruk alltid en kald skylling, som anbefalt av Michael Blue Jay av Saving Energy. Den høyeffektive natur front-lasting maskiner betyr at selv i kaldt vann, klærne kommer ut renere med mindre energibruk enn du er vant til i tradisjonelle maskiner.

Bruk Low sudsing Vaskemiddel


Front-lasting maskiner krever en viss type vaskemiddel. Selges som High Efficiency, eller HE vaskemidler, de er designet for å arbeide med disse spesielle maskiner. I noen situasjoner, kan ved hjelp av vanlig vaskemiddel føre selene for å mislykkes på grunn av det høye volumet av såpeskum. Lav sudsing vaskemiddel renser klærne dine selv i kaldt vann. En annen fordel er at du bruker mindre enn med vanlig vaskemiddel.

Rengjør Gasket Ofte


Et vanlig problem med front-lasting vaskemaskiner er mugg rundt pakningen, noe som resulterer i mugne luktende klær. Det er ikke knyttet til noen bestemt produsent, bemerker Liz Crenshaw for NBC News Washington. Siden front-lasting vaskemaskiner krever en tett forsegling dør, kan det fuktige miljøet føre til mugg vekst rundt døren pakningen. Rengjøre rundt pakningen ofte. Hvis det er praktisk mulig og trygt for familien din, bør du vurdere å forlate døren åpen mellom vask å tillate oppsamlet vann tørke.