Hovudside

Reparere en smuldrende Brick

by Walther

Reparere en smuldrende Brick

Utsiden av en murstein er mye vanskeligere enn det indre av en murstein. Den tøffe ytre er bedre egnet for forvitring elementene gjennom årene, mens den mykere indre av en murstein er mer porøs, mer absorberende og mer sannsynlig å forvitre. Smuldrende murstein er også kalt "spalled murstein." Spalled murstein kan bli funnet på murvegger som har blitt neglisjert eller feilaktig brydde seg om. Når en murstein har begynt å smuldre, kan du ikke stoppe eller fikse problemet uten å erstatte murstein.

Bruksanvisning


•  Trykk på mørtel rundt murstein med en murer s styrke, som er et verktøy som ser ut som en bred meisel. Når mørtelen begynner å smuldre, bytte til en større styrke, og tapp ut et større hull rundt murstein. Vær forsiktig så du ikke skader eller skrape de andre blokkene med styrke. Skade de andre klosser kan føre dem til Spall på et senere tidspunkt.

•  Tug på spalled murstein forsiktig. Hvis det ikke vil komme ut av hullet, fortsetter å banke rundt murstein med en styrke før den vil.

•  Linje rommet hvor murstein pleide å være med mørtel. La mørtelen sitte i 10 minutter.

•  Sett den nye murstein inn mot bakrommet og fylle eventuelle hull i mørtel med en smal peker sparkel.

Tips og advarsler


  • Bruke samme type mørtel som ble brukt for resten av murveggen. Har mørtel på veggen analyseres slik at du kan matche formelen nøyaktig. Du må finne et selskap som vil teste mørtel. Prøv å kontakte din lokale Masons laug for et selskap anbefaling.
  • Murstein vanligvis ikke smuldre uten grunn. Hvis du ikke identifisere problemet som forårsaket murstein å smuldre, kan du finne deg selv håndtere flere smuldrende murstein i noen få korte år. Murvegger vanligvis smuldre fordi for mye fuktighet er fanget i veggen. Hvis mørtelen er gammel eller forverret seg, må du kanskje å rive ut den gamle mørtel og sette ny mørtel i - en prosess som kalles repointing - å stoppe veggen fra absorbere for mye fuktighet.