Hovudside

Positivt og ulemper av en i bakken svømmebasseng

by Walther

Positivt og ulemper av en i bakken svømmebasseng

I bakken svømmebassenger er ofte et svært omstridt hjem funksjonen. De bidra til å definere et landskap eller bakgård, og de kan legge til en helt ny atmosfære til et verksted - som noen finner positive og andre synes å være en plage.

Kostnad og verdi


En i bakken basseng koster en god del penger for å installere og vedlikeholde. På den annen side kan det legge til verdien av et hjem. Det motsatte er sant, men hvis bassenget er gammel og har vært dårlig vedlikeholdt gjennom årene. Kostbare basseng reparasjoner vil drive ned verdien av et hjem, ifølge MSN Money, som også påpeker at mange potensielle boligkjøpere ikke ønsker et hjem med et basseng.

Tid


Når du vurderer en i bakken basseng, bør du ta hensyn til mengden av tiden du trenger for å tilbringe omsorg for det versus hvor mye tid du vil bruke bruke det. Dette vil avhenge av en rekke faktorer, som for eksempel været der du bor, og størrelsen og aktivitetsnivået for din familie eller housemates.

Sikkerhet


Det er mulig for enkeltpersoner å bli alvorlig skadet eller dør som følge av en i bakken basseng, med drukning være den største bekymringen. Huseiere vurderer en i bakken basseng må holde et tett øye med barn og bør være forsiktig med voksne svømme av seg selv. Det er best å ha noen sertifisert i HLR i hjemmet.