Hovudside

Slik feilsøker Oreck Auto Støvsugere

by Walther

Slik feilsøker Oreck Auto Støvsugere

Oreck er en nasjonal produsent av støvsugere. Sin håndholdte bil støvsuger har vært vurdert av ulike kritikere som en av de beste resultater produkter i sin kategori, og er populær for sin lille størrelse og lett-å-bruke design. Men selv de beste støvsugere svikte. Lær hvordan du feilsøker Oreck automatiske støvsugere for å identifisere og løse problemer, slik at du kan komme tilbake til rengjøring bilen.

Bruksanvisning


•  Kontroller at Oreck støvsugeren er satt ordentlig i en strømkilde hvis du har problemer med å starte den. Enhetens Støpselet må settes helt inn i bilens sigarettenner for å gi strøm til støvsugeren. Deretter skyver du strømbryteren på toppen av Oreck apparatets håndtak frem til å slå den på.

•  Tom og ren støvsuger støvfilter hvis du legger merke til at det ikke lenger er å samle rusk effektivt. Slå av enheten ved å skyve strømbryteren bakover. Skyv på den øverste halvdelen av Oreck støvsuger for å koble fra fronten av enheten. Vippe fronten fremover og løsne støvfilteret. Fjerne hele filteret og kast. Vask plast casing og tørke grundig før du setter inn et nytt filter (Oreck delenr 40113-01) og koble til støvsugeren.

•  Inspiser foran inntak inntaket til Oreck auto støvsuger hvis du opplever en reduksjon i sugestyrke. Store biter av rusk kan tette inntaket, redusere luftstrømmen. Fjern eventuelle store biter og tørk av med en fuktig klut eller svamp.

•  Sett på enhetens interne lyspære hvis støvsugeren ikke lenger lyser sin foran mens du er rengjøring mørke områder av bilen din, for eksempel under setene. Støvsugeren bruker en standard miniatyr 12-volt lyspære (Oreck del # 40111-01). Skyv den gamle lyspæren i sokkelen og vri mot klokken for å skru det av. Sett inn en ny lyspære og vri med klokka.

•  Kontakt Oreck kundeservice linje toll-free på (800) 989-3535 i USA eller (888) 676-7325 i Canada hvis din Oreck bil vakuum fortsatt ikke fungerer korrekt. Vesentlige problemer kan være forårsaket av brudd i kretsen eller trykkventil på innsiden av anordningen, som ikke er tilgjengelig med sluttbruker.

Tips og advarsler


  • Slå aldri på Oreck auto støvsuger hvis den har en brukket eller revet elektriske ledningen, da dette kan føre til brann eller elektrisk støt.