Hovudside

Hvordan Peach Trees Get øves?

by Walther

The Summer Fruit


Peaches er en av sommerens beste frukter. Nesten alle har en god fersken. Når fersken er søt, gul og rosa, med juice kjører nedover armen din, er det nesten ikke noe bedre i verden. Peaches faktisk stammer fra Kina, som gjorde mange andre matvarer og krydder som vi har i dag. Peaches er også en favoritt frukt å gjøre om til skomakere og iskrem. Fordi det er så mange bruksområder for fersken, mange mennesker ønsker å ha sine egne friske fersken i sine egne verft. Men for å gjøre dette, er det nødvendig å finne ut hvordan en fersken treet blir bestøvet. Det er umulig å vokse fersken uten å vite hvordan det gjøres. Denne artikkelen dekker det grunnleggende for fersken treet pollinering. Alt nødvendig for produksjonen av herlige, deilige fersken er skissert i denne artikkelen.

Knopper


En fersken treet vokser ved å produsere to forskjellige typer av knopper. En type bud vil slå inn flere grener for treet, mens den andre typen vil slå inn blomster, som igjen kan slå inn frukt. Knoppene vises i løpet av senvinteren og tidlig vår, og sakte slå inn grener eller blomster i løpet av våren.

Blomster


De fersken blomster vanligvis vises i løpet av våren. Fersken trær pleier å overbear på fruktproduksjon, så det er vanligvis et stort antall blomster. De fleste varianter av fersken trær inneholder alt som trengs for å produsere frukt i ett tre, så det er ikke nødvendig å eie mer enn ett tre for å få frukt.

Self-Pollinering


De fleste varianter av fersken trær er i stand til selv-pollinering. Dette betyr at de inneholder både hann- og hunndeler for reproduksjon på hver blomst. Det betyr også at treet er i stand til å lage frukter og frø på egen hånd. Dette er en stor fordel for de som ønsker en fersken treet i hagen deres, men ønsker ikke å ha mer enn én.

Bier og andre insekter


Bier og andre insekter krype inn i blomstene og samle nektar fra dem. Pollen smitter av på ryggen, og deretter når de flytter videre til en annen fersken blomst, pollen på ryggen smitter av på en kvist av blomsten. Når pollen er plassert på at kvist av blomsten, er det mulig for blomsten å starte prosessen med å lage frukt.

Produserer Frukt


Un-bestøves blomstene slippe av og dø forlate en naken gren. Men de bestøves blomstene slå inn et bud lignende produkt som vil slå inn en fersken etter et par uker. Mange ganger en fersken treet vil ha tonnevis av blomster som blir bestøves, så for å sikre at de fersken som er produsert får nok næringsstoffer, vil bøndene vanligvis fjerne opptil 2/3 av de små grønne fersken slik at andre kan vokse seg større og bedre.