Hovudside

Kan du vokser Frø i Potting Soil?

by Walther

Kan du vokser Frø i Potting Soil?

Enten du starter frøplanter for en hage eller bare ønsker å vokse noen urter for kjøkkenet, jord du bruker spiller en viktig rolle i å skape blomstrende planter. Ved hjelp av jord direkte fra hagen kan utsette frøene for en rekke bakterier og ugressfrø som vil hemme veksten. For best resultat, velge en kvalitet potting jord blanding for å vokse frø.

Hva Om potting jord?


Det finnes utallige formuleringer av potting jord beregnet for bruk med bestemte planter. Potting jord, i sin mest grunnleggende form, inneholder kompost, sand, torv mose og perlite. Spesielle blandinger inneholde andre additiver, så som kalk, ekstra sand eller torvmose og fuktemidler. De fire grunnleggende kategorier av plantejord er profesjonelle, anlegg spesifikk, alle formål og premie. For å finne ut hva slags plantejord du trenger, forskning plantene du vokser og henviser til planting og jord anbefalinger.

Voksende frø i Potting Soil


Siden kommersielle plantejord er sterilisert for å drepe bakterier og andre frø som kan være til stede, er det enklere å bruke for å starte frø enn jord fra hagen. For best resultat, velge en jord-mindre potting mix som er designet for frø start, slik som Miracle Gro Seed Starter Potting Mix. Det finnes også en rekke torv pellets (dehydrert plantejord plater som utvider når du legger til vann) som kan spare tid og rot.