Hovudside

Slik konverterer doble dører inn Sliding Doors

by Walther

Mange huseiere har doble dører i et skap, vaskerom eller fører inn i et annet rom. Disse dørene åpne med en bue og kan banke mot møbler og ta opp for mye plass. Installere en skyvedører i disse områdene sparer plass og gir deg mulighet til å gjøre mer med rommet ditt. Konvertering fra en dobbel dør til en skyvedør krever fjerning av de gamle dører og installasjon av de nye skyvedører.

Bruksanvisning


•  Ta ut de gamle dørene ved å åpne dem opp og skru hengslene fra portstenderen med en skrutrekker. Ta av begge dører ved hjelp av en partner. Noen holder dørene mens den andre skrur hengslene med en elektrisk skrutrekker.

•  Mål bredden og høyden av åpningen. Kjøpe et par skyve skapet dører som passer denne målte området. Bruk et målebånd for å ta målinger og sørg for å skrive dem ned.

•  Finn midten av topp dørstolpen ved å måle bredden på stenderen med et målebånd og lage et merke på den halvveis. Gjør dette på begge sider av toppen dørstolpen.

•  Monter skyvedør spor til toppen dørstolpen på disse merkene. Skru sporet på plass med skruene som følger med døren kit.

•  Hold toppen av et lodd, en metallvekt på en snor, i midten av sporet. Gjør et mørkt merke på gulvet på det punktet av vekten med en markør. Dette vil bidra til å gjøre dørene rett og lodd.

•  Monter skyvedørs guider i gulvet på dine karakterer. Disse hjelpelinjer hindre bunnen av dørene i å svinge ut eller inn for langt. Maskinvaren og guider komme med dine skyvedører.

•  Installer skyvedørene ved å løfte dem opp en etter en og setter inn de beste ruller inn i sporet og fôring bunnen gjennom guider på gulvet. En dør går i første spor, den andre i det bakre sporet. De beste rullene er satt rett inn i sporet.