Hovudside

Hva Størrelse Avfukter å bruke

by Walther

Avfuktere brukes til å fjerne uønsket fuktighet fra boliger, som kan komme fra mange kilder. Siver vann fra utsiden, lekkende vannrør og tak kan også være en kilde til fuktighet. En av de første forsvar for å kvitte huset av fuktighet kan være å finne kilden og eliminere den. Det er tider at byggingen av hjemmet skaper fuktighet problem, f.eks huset er også lufttett. I disse tilfeller, etter at alle kilder er blitt identifisert og korrigert, en avfukter fortsatt kan ha som skal benyttes.

Nivåer av fuktproblemer


Nivåer av fuktproblemer kan deles inn i tre kategorier: moderat fuktig, veldig fuktige og våte. Moderat fuktig er når rommet føles fuktig og lukter muggen på høy luftfuktighet dager. En veldig fuktig tilstand oppstår når området alltid føles fuktig og lukter muggen. Vegger og gulv kan vise tegn på fukt. Dette kan vises som små mørke flekker på overflatene. Den siste kategorien er våt. Området er bokstavelig talt våt, vegger og gulv holde fuktighet på overflaten og formen vokser i området.

Rangeringer av Avfuktere


Avfuktere er vurdert av hvor mye vann de kan fjerne i en 24-timers periode. Rangeringen er basert på en flytende mengde i halvlitere med vann. Jo høyere vannfjerningshastighet er, desto mer energi enheten vil forbruke. Enhet størrelser kan være fra ni til 40 halvlitere med vann fjernes daglig. En gallon er lik åtte flytende pints. Mengden av området bør også tas i betraktning for avfukteren. Vanligvis sammen med pint-fjerning fra enheten er også utpekt for området i arealet. Med andre ord, en moderat størrelse enhet kanskje vurdert for 1000 kvadratmeter med en 24-halvliter avvirkning. Dette betyr at avfukteren vil være effektiv i en 1000-kvadratmeter området og fjerne omtrent tre liter vann fra den plass hver 24. time.

Drift


Når du kjører en avfukting enhet hjemmet bør være avstengt fra utendørs. I de fleste tilfeller enheten bør kun brukes under høy luftfuktighet tider av året. I tilfeller der fuktighetsverdier er mindre enn 40 prosent eller temperaturen er under 60 grader F, vil enheten ikke fjerne mye fuktighet. Du kan kjøpe et hygrometer fra en hvilken som helst maskinvare eller hjemme butikken. En hygrometer vil lese fuktighetsnivået i hjemmet og holde deg oppdatert på forholdene. De fleste av disse enhetene er elektronisk utstyr, som er lett å lese. Når de bestemmer seg for å kjøpe en avfukter måle størrelsen på rommet og ta denne informasjonen med deg. Også forstå at enheten kan bare fungere for store områder eller hjem hvis det er en sirkulasjon av luft strømme gjennom hele huset. Luften fra hjemmet må passere gjennom avfukter for å være effektive.