Hovudside

Slik installerer en Closet Door on Valser

by Walther

Installere skap dører på rullene er en plassbesparende idé. Det gjør også klær mer tilgjengelig i en front-tilgang eller nå-in closet. Disse rullende skap dører er ikke vanskelig å installere hvis du er vant til å håndtere en skrutrekker og vet hva et lodd er. Sporet og ruller komme med døren, som er pre-pakket og bør tilpasset kuttet på bestilling hvis du ikke har en standardstørrelse dør. Dette prosjektet tar omtrent en time å fullføre for de med litt erfaring i hjemmeinstallasjoner.

Bruksanvisning


•  Mark midten av tykkelsen av skapet portstenderen med en blyant på hver side og i midten. Ta nøyaktige målinger med et målebånd for å finne midten. Mål tvers av døren jamb bredde og dele det med to. Tegne en linje i midten med en gips linjal for å angi plasseringen av døren spor.

•  Installer døren spor på toppen jamb, ved hjelp av merkene som en guide. Bruk en elektrisk drill å skru festeskruene gjennom monteringshullene i sporet, sikre den til toppen jamb.

•  Hold en loddsnoren i midten av sporet og la den spisse metallvekten del suspendere like over gulvet. Lag et merke for å vise sin posisjon på gulvet. Gjør den samme ved hver ende av portskinnen og i sentrum.

•  Monter rullende dør anvisning på gulvet ved hjelp av merkene som er gjort med lodd. Skru førerne inn i gulvbord med skruene som fulgte med porten. Ved hjelp av et lodd sikrer guidene stille opp rett under sporet slik at døren er rett.

•  Legg rullene på dørene ved å trykke rullene inn i pre-boret hull på toppen og bunnen av dørene. Løft dørene og plassere de beste ruller inn i sporet. Presse opp på dørene, beveger den nedre delen av døren over sporet og sette de nedre valser ned i sporet.