Hovudside

Hvordan Raise Pecan Trees

by Walther

Pecan, kjent botanisk som Carya illinoensis, er en nøtt bærende løvtrær som er innfødt til Nord-Amerika. Pecan trær produsere deilige nøtter som kan spises fersk eller brukes i en rekke oppskrifter. Hvis du vil at pecan treet for å produsere de karakteristiske pecan nøtter, for å plante to trær sikre riktig pollinering. Pecan trær foretrekker en lang, varm vekstsesong og vokser best i USDA anlegget hardførhet soner 6 til 9.

Bruksanvisning


•  Plant dine pecan trær i full sol plassering av hagen din eller hjemme landskapet der de vil bli utsatt for seks til åtte timer med direkte sollys hver dag. Velger å plante steder som tilbyr også rik, frodig og godt drenerende jord. Endre dårlig jord ved å jobbe torvmose, leirjord og grov byggmester sand inn på topp 12 til 15 inches av jord. Space trær 40 til 70 meter fra hverandre når plante flere pecan trær i landskapet.

•  Vann dine pecan trær godt etter planting for å sørge for at jorden er grundig fukte til en dybde på ca 3 til 4 meter. Fortsett å vanne dine pecan trær minst en gang i uken for å holde deres jord jevnt fuktig. Bruke et drypp, soaker eller bubbler slange når vanning dine pecan trær for å sikre at fuktighet er i stand til å nå dypt ned i jorda.

•  Spre en 4-tommers lag mulch på overflaten av jordsmonnet i en 3- til 5-fots diameter rundt Pecan trær. Opprettholde lag mulch å holde røttene av trærne kul og hjelpe dem bevare fuktighet. Mulching er også gunstig fordi det bidrar til retard veksten av ugress. Bruk en naturlig bioklipp materialer som furu halm, bark stykker eller flis for best resultat.

•  Gjødsle dine pecan trær med et program av 10-10-10 gjødsel i begynnelsen av mars, og igjen i juni. Påfør gjødsel i en 5-fots diameter rundt trær, og pass på å holde gjødsel minst seks inches fra trestammene. Konsultere etiketten på din gjødselprodukt for mer søknadsinformasjon.

•  Beskjær ung pecan trær for å kontrollere sin størrelse og form, om ønskelig, om vinteren, mens trærne er sovende. Fjerne misfarget, syk, skadet eller ødelagt løvverk eller grener fra pecan trær for å bevare sin helse og utseende. Bruk bare skjerpet og steriliserte beskjæring verktøy når beskjæring dine pecan trær for å beskytte mot spredning av plantesykdommer.

Tips og advarsler


  • Høste dine pecan nøtter fra midten av oktober til slutten av november. Samle falne pecan nøtter fra bakken under trærne. Rist greiner forsiktig å frigjøre ytterligere pecan nøtter. Dette kan gjøres for hånd eller ved bruk av en kommersiell treet shaker.
  • Pecan trær er utsatt for angrep av skadeinsekter som bladlus, stinker bugs og pecan casebearers. Overvåke dine trær for tegn til økt insektaktivitet og behandle med et insektmiddel, hvis det er nødvendig.