Hovudside

Hvordan få Fabric Paint Ut av en Rug

by Walther

Hvordan få Fabric Paint Ut av en Rug

Selv tekstilmaling ikke drypper som tynne, oljebasert maling, kan det fortsatt gjøre et rot hvis du ikke er forsiktig. Hvis du eller dine barn ved et uhell har fått stoff maling på din rug, er det ingen grunn til å umiddelbart panikk. Med riktig rengjøring verktøy og noen albue fett, kan du ofte fjerne stoff maling helt fra tepper og matter.

Bruksanvisning


Fjerne Fabric Paint Mens det er vått


•  Påfør rubbing alkohol til en ren klut. Du kan også bruke en våtserviett som inneholder alkohol hvis du ikke har noen rubbing alkohol på hånden.

•  Gni alkohol-gjennomvåt klut på et lite synlig del av teppet for å sørge for at alkohol ikke endrer fargen på teppet fiber. Hvis det har en effekt på teppet farge, la malingen tørke helt og følg instruksjonene for tørr maling.

•  Blot stoffet maling flekken med isopropanol for å fjerne så mye av den våte maling som mulig. Når det meste av malingen er fjernet, gni flekken kraftig med rubbing alkohol for å bryte bindingen mellom tekstilmaling og teppet.

Fjerne Dry Fabric Paint


•  Bruk fingrene til å skrelle bort så mye av den tørre stoff maling som mulig fra teppet.

•  Vri sta stykker av tørt stoff maling av med en sløv kniv, være forsiktig så du ikke skader teppet fiber.

•  Påfør aceton til en skjult del av teppet for å sikre at det ikke endrer teppet farge. Hvis den ikke skader teppet fiber, gni aceton i tørt stoff maling inntil området er godt mettet. Arbeid aceton inn i rug er fibrene til å løsne maling og fjerne det fra teppet helt.