Hovudside

Ungarske Pepper Planter

by Walther

Ungarske Pepper Planter

Ungarske pepper planter er trolig bedre kjent som banan paprika. De kan vokse i enten søt eller varme varianter, men de mest populære ungarske paprika er voksarter, som vokser veldig varmt. Kunnskap om disse plantene kan lede deg til en pepper plante hage som gir krydret, sunn mat for familien din.

Voksende Krav


Ungarske Peppers er varme-sesongen planter, og så vokser best i høyere temperaturer. Den ideelle temperaturen for ungarske paprika å trives er mellom 70 og 90 grader Fahrenheit i løpet av dagen, slippe til ca 60 grader Fahrenheit (minimum) om natten. Temperaturer lavere enn det, i tillegg til temperaturer høyere enn 90 grader Fahrenheit, vil resultere i at anlegget synker bladverk og frukt. Den ungarske paprika krever godt drenert jord som ikke vanndam eller holder vann for lenge. Peppers vokser best i minst seks timer med direkte sollys hver dag.

Omsorg


Vann er en av de viktigste aspektene ved en ungarsk pepper liv. Under blomstringen, vil paprikaen bruke mye vann for å produsere frukt, så vanne dem når som helst den øverste en tomme av jord føles tørr å ta på. De krever også næringsstoffer øker under produksjon, så mate dem pepper gjødsel annenhver uke i vekstsesongen. Hvis du ikke kan finne pepper spesifikke gjødsel, bruk en med en lav ratio nitrogen i forhold til fosfor og kalium, for eksempel en 5-10-10 gjødsel. Følg spesifikke produkt instruksjoner om søknad og utvannings priser.

Høsting


Alle paprika gå gjennom farge stadier i løpet av modenhet, flytter fra grønt til gult til oransje til rødt. Generelt er ungarsk paprika høstet under gul fase, når de er varme, men ikke overdrevet krydret. Jo lenger de oppholder seg på anlegget, jo varmere de får; grønne ungarerne vil være svært mild, mens røde vil være ekstremt krydret. Bruk små hånd clippers eller skarp saks til avklipt stammer fra den samlede anlegget for å unngå å rive eller blåmerker paprikaene selv.

Bruk


For optimal liv, lagre paprika på et kjølig område, vanligvis mellom 45 og 50 grader Fahrenheit, med en luftfuktighet mellom 85 og 90 prosent. Selv i disse optimale forhold, vil ungarske paprika bare vare i ca to uker, så vær forberedt på å bruke dem raskt. Ungarerne kan være skiver og spises rå som snacks. Sterkheten gir godt å legge paprika til smørbrød, hamburgere, salater og andre programmer for en sjanse til ekstra smak. Disse Peppers er også deilig når syltet, og kan tørkes for knusing inn pepper pulver eller strødd på matvarer.