Hovudside

Anbefalinger for Pools under frysing Temperaturer

by Walther

Anbefalinger for Pools under frysing Temperaturer

Svømmebassenger gi sommer rekreasjon og underholdning. I en vinterklima, men bassenget må stenges og vinterisert på slutten av svømmesesongen for å beskytte bassenget, rør og basseng utstyr fra skade vinter fryser. Avhengig av hvilken type basseng som du har, og området der du bor, anbefalinger varierer, men alle bassenger og utstyr må beskyttes mot virkningene av frysing. Sjekk med din pool selskap for konkrete forslag til bassenget.

Kjemikalier


Rengjøring og justering av kjemikalier er det første skrittet til vinter bassenget. Vakuum løv og rusk fra bunnen av bassenget. Tilsette kjemikalier for å bringe pH-verdien mellom 7,2 og 7,6, alkalitet til mellom 80 til 120 ppm og kalsiumhardhet mellom 180 og 220 ppm. Distribuere klor sjokk å bringe klornivået til 3,0 eller høyere, før du legger vinter algaecide.

Forberedelser


Fjern stiger, rails, tau og rengjøring slanger og lagre dem inne unna minusgrader. Rense ut og fjerne skimmer og pumpe kurver. Vannet bør ikke tappes fra bassenget, men for bassenger med en flis grensen, drenere vannet ned under flisene for å hindre sprekkdannelser over vinteren. Ellers vil ikke vannivået trenger ikke å bli senket, med mindre anbefalt av bassenget selskap.

Utstyr


Vann igjen i rørene og basseng utstyr kan føre til sprekkdannelser fra utvidelsen og sammentrekning av frysing og tining. For å beskytte ditt basseng utstyr, avløp og koble pumpen, filter, varmeapparat og klorerings. Fjern retur jet beslag fra bassenget og lagre dem i skimmer kurv over vinteren for å holde dem hendig for å åpne bassenget i løpet av våren. Alt vann bør tømmes og blåst fra rørene som fører til og fra bassenget og filtrering systemet med en butikk vac eller luftkompressor. Linjene og skimmer bør plugges å hindre at vann kommer inn i rørene. I klima med temperaturer under frysepunktet, kan bassengvannet fryse. En luft pute plassert i midten av bassenget under dekselet komprimerer når vannet rundt det fryser, tar presset ut av sidene av bassenget. Noen pool-produsenter anbefaler å legge til ikke-giftig frostvæske til bassenget eller rør. Sjekk med din pool Manufacturera € ™ s anbefalinger.

Deksler


Dekker bassenget gir trygghet over vinteren, hindrer dyr og familiemedlemmer fra uhell faller ned i bassenget. Den holder også løv og rusk ut av bassenget vann. Et nett sikkerhetsdeksel er forankret på en sikker og tett over toppen av bassenget. Disse dekslene er sterke nok til å tåle vekten bør kjæledyr eller barn ved et uhell komme inn i bassengområdet. Pool dekker laget av polyetylen eller vinyl, er lagt på toppen av vannet strekker seg over sidene av bassenget. Dekselet er forankret på plass av vann poser plassert rundt overbygg. Fordi dekselet hviler på toppen av bassenget, regnvann og snø akkumuleres på det og må tappes gjennom hele vinteren og før du åpner bassenget i løpet av våren.