Hovudside

Slik fjerner en Mugg Stain Fra Unfinished Wood

by Walther

Mugg flekker på tre er ofte svart, men kan også være andre farger (for eksempel rød eller grønn). Uansett farge, er mugg skjemmende og vanlig på uferdige tre. Utseendet alene er tilstrekkelig til å rettferdiggjøre en god rengjøring, uansett hva du har tenkt å gjøre med tre element.

I tillegg, hvis du har planer om å male eller annen etterbehandling av treverket, fjerne mugg er viktig fordi finishen ikke vil følge godt til treets overflate. Skrubbing alene med en mild såpe og vann kan bidra til å fjerne flekken, men mugg vil trolig tilbake. For å fullt ut fjerne en mugg flekken, må du også drepe mugg - ikke bare fjerne bevis.

Bruksanvisning


Slik fjerner en Mugg Stain Fra Unfinished Wood


En Dust treverket med en tørr pensel. Sørg for å rense ut sprekker. Hvis det er mye av mugg, og det er tørt, kan du også bruke en mildt slipende svamp eller sandpapir sand av mugg flekken.

•  Ta på vernebriller og gummihansker. Sørg for at ditt område har tilstrekkelig ventilasjon før du går videre til neste trinn.

•  Mix husholdning (vaskeri) blekemiddel med vann i en ren bøtte - 1 kopp til 1 liter vann. Vann kan være kjølig eller varm. Varmt vann lettere fordreier tre - unngå å bruke varmt vann.

•  Fukt en svamp i kloroppløsning. Gni over mugg flekken, mette det med løsningen. Tillate dette å forbli uforstyrret på veden

•  Tørk av tre med et rent håndkle. Slå på en vifte og sikte den mot tre. Dette vil fremme ytterligere tørking (for å hindre vridning av treet).

Tips og advarsler


  • Hvis den uferdige tre har dype sprekker som inneholder mugg, bruk en tannbørste til å børste ut løse partikler før behandling med blekemiddel.
  • Ikke bland rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk med blekemiddel. Gjør du det vil skape giftig vapors.Bleach kan lette tre.