Hovudside

Tips om Care av laminatgulv

by Walther

Laminatgulv er en tøff og solid gulvbelegg som gir et vakkert tre utseende til ditt hjem uten å måtte trengs for å ta vare på ekte tregulv. I motsetning til ekte tre etasjer, som krever voksing for å opprettholde sin skinnende utseende, er lettstelt uten voksing involved.With forsvarlig omsorg laminatgulv, vil laminatgulv se bra ut for år.

Rengjøring


Holde laminatgulv ren er så enkelt som feiing, støvsuging og mopping med jevne mellomrom. Gulv bør bli feid flere ganger i uken eller daglig dersom trafikken på gulvene er tung. Dette holder skitt og annet rusk fra riper etasjer og etterlot seg en kjedelig utseende. Bruke en vanlig mais kost eller et kommersielt produkt ved hjelp av tørre kluter til å plukke opp skitt. Et alternativ er å støvsuge gulvet ved hjelp av et parkettgulv innstilling eller en myk børste.

Mopping gulvene en gang i uken eller mer gjør gulvene ser nye og skinnende. Bruk et produkt spesielt for laminatgulv. Spray på en myk klut eller tørr mopp og deretter spredt over gulvet. Mopp i retning av gulvbordene for å unngå striper. Følg produsentens garanti vaskeanvisningen nøye når du bruker produkter anbefales for type gulv.

Beskytte


De fleste laminatgulv har et beskyttende belegg for å forlenge levetiden på gulvet og gjør voksing unødvendig. Dette belegget, men ikke beskytter gulvet fra skraping av møbler eller skitt på skoene. så det er fortsatt viktig å ta forholdsregler for å forlenge levetiden på gulv.

Har en "ingen sko" regel i ditt hjem og søke følte backing til møbler som hviler på gulvet for å unngå riper. Tepper i høy trafikk områder holde gulvet fra utviklings slitte områder og holde skitt fra spores i. Tørke opp søl umiddelbart forhindrer flekker eller lekkasje i gulvbordene.

Forsiktig


Det er noen ting som kan forårsake skade og slitasje ut gulvet raskere. Bruk aldri en soaking mopp og beskytte gulv rundt vask eller badekar. Vann kan sive inn i gulvet, forårsaker styrene å deformere og løsne gulvfuger. Ikke bruk vanlig såpe, skuremidler, voks eller akryl gulvflater. Ikke dra møbler og hvitevarer langs gulvet hvis du flytter. Plassere tepper eller håndklær etter å beskytte gulvet.