Hovudside

Hvordan Fest palmeblader til en Tiki Hut

by Walther

Hvordan Fest palmeblader til en Tiki Hut

Med sin stråtak og luftig utseende, gir en tiki hut en eksotisk appell til et verksted. En tiki hytte skaper tropisk stemning ved et svømmebasseng, hvor du kan bruke den som et skiftende område, lysthus, bar eller en spisestue. Når youâ € ™ ve bygget den grunnleggende strukturen i en tiki hytte, dekker den med palmeblader setter siste hånd på plass. Du kan sette palmeblader på taket, på sidene eller begge steder.

Bruksanvisning


•  Mål lengden av området der youâ € ™ ll plassere palm-blad dekker. Bruke en sag for å skjære to like strimler av kryssfiner til lengden av målingen og en høyde på 2 inches. Hvis du installerer den palmeblader over et stort område, kan du bryte opp lengden i mindre deler for å gjøre det mer håndterlig.

•  Skjær palmeblad stammer til lengden på litt over 2 inches med hagesaks.

•  Legg kryssfiner stripe på en stor, flat arbeidsområde. Lage en linje av palmeblader med stilkene berøre kryssfiner. Baser frekvensen av palmeblader på sin tykkelse. Tar sikte på å fylle på hele området under stripen.

•  Plasser en annen stykke kryssfiner langs toppen av stilkene. Slå en spiker gjennom skogen som går gjennom stammen og inn i nederste laget av kryssfiner. Plasser en spiker på hver stilk plassering.

•  Bruk spiker til å feste kryssfiner strimler til ønsket sted på tiki hytte. Fortsett slik til alle områder er dekket med palmeblader.