Hovudside

Hva gjør Skrubbing Bubbles inneholde?

by Walther

Skrubbing Bubbles er en linje av rengjøringsprodukter for badet. Skrubbing Bubbles inneholder aktive ingredienser som hjelper renseprosessen, noe som kan bety mindre arbeid for deg og mindre generell rengjøring tid.

Såpe Scum Remover


Såpe Scum Remover kommer i en sprayflaske som skyter skrubbing bobler produkter på overflatene du ønsker å rengjøre. Den inneholder vann, og disse rensemidler: 1-BUTOXYPROPAN-2-yloksy-propan-2-ol, noe som hjelper til med å fjerne såpeskum; 1-propoxypropan-2-yloksy-propan-2-ol, til et annet middel bidra til å fjerne såpeskum; etoksylert alkohol for å fjerne smuss og avleiringer; og melkesyre for å fjerne hardt vann innskudd.

Auto Dusj Cleaner Starter Kit


Auto Dusj Cleaner Starter Kit kommer med en beholder for å holde renere, og ett fyll for beholderen. Du installerer dette i dusjen ved å henge den fra dusjen stang med munnstykket pekende innover. Når du er ferdig med dusjing, trykk på knappen - 30 sekunder senere dusj renere vil begynne å slippe Skrubbing Bubbles løsning rundt badekar, svingbare munnstykket 360 grader for å dekke hele karet med støvsugeren.

Ingrediensene i støvsugeren er som følger: vann, 5,5-dimetyl-imidazolidin-2,4-dion, arylsulfonated natriumsalt, lauryl-pyrrolidon, natriumpolyakrylat og sulfonerte fettsyremetylestere og natriumsalter, som alle bidrar til å fjerne såpe avskum. Dette produktet inneholder også stabilisatorer, blekemidler og PH justerbar.

Auto Dusj Cleaner Påfyll


Auto Dusj Cleaner Påfyll kommer i to dufter: Original Scent og Forfriskende Spa. Hver pakke inneholder én påfylling, som vil vare i flere badekar rengjorde. Ingrediensene i påfyll er de samme som i dusjen Cleaner Starter Kit.

Handling Scrubber Starter Kit


Handling Scrubber Starter Kit kommer med et håndtak som festes til en disponibel pad som inneholder skrubbe filtre og konsentrert skrubbing bobler løsning. Settet inneholder også en kar til å lagre produktet når den ikke er i bruk, og fire disponibel pads.

Ingrediensene i rengjøringsløsningen er som følger: vann; 1-BUTOXYPROPAN-2-yloksy-propan-2-ol, noe som hjelper til med å fjerne såpeskum; 1-propoxypropan-2-yloksy-propan-2-ol, til et annet middel bidra til å fjerne såpeskum; etoksilerte alkohol, for å bidra til å fjerne smuss og avleiringer; og melkesyre for å fjerne hardt vann innskudd.

Handling Scrubber gir også en refill kit, som inneholder seks disponibel pads så du trenger bare å kjøpe startpakken en gang.

Mega Dusj Steamer Aerosol


Mega Dusj Skummers er et aerosol produkt som brukes til å rengjøre dusjen. Spray det på overflaten av dusjvegger og badekar. La det sitte så skrubb Bubbles løsningen gjør sitt arbeid, og tørk av.

Ingrediensene i dette produkt er følgende: vann; Heida, som er en chelator for å fjerne såpeskum; isobutan - et drivmiddel, noe som gjør at produktet kommer ut av boksen; butoxydiglycol; quaterinary og ammoniumklorider for såpe avskum fjerning; ethoxylert alkohol for skitt og innskudd fjerning; og sitronsyre for å justere pH, noe som forbedrer produktets stabilitet.