Hovudside

Hvordan å reparere en Broken Storm Dørhåndtak

by Walther

En god storm dør kan koste så mye som $ 200 eller $ 300 og kan være svært vanskelig å installere, så du vil ha din til å vare så lenge som mulig. En av de deler av døren som bryter den enkleste og mest ofte er håndtaket, spesielt hvis det er et glass eller plaststav. God tape er en fristende løsning, om skaden er bare en sprekk eller et fullstendig brudd, men det er svakere, ikke? € ™ t ser helt rett og wonâ € ™ t vare lenge. Hereâ € ™ s tips for å gjøre døren vare lenger og komme ut med en enda sterkere håndtak som ser like bra ut som standard en.

Bruksanvisning


En nøye etter i maskinvare som holder hjulet på plass. Det vil vanligvis være installert fra undersiden ved hjelp av Phillipa € ™ s-head blikkenslager skruer. Fjern disse skruene forsiktig så du dona € ™ t skade hodet eller gjengene. Hvis du har problemer med å ta dem, spray dem lett med noen penetrerende olje (som WD-40) og la trådene for å løsne over natten.

•  Legg delene du fjerne hvor de wonâ € ™ t være skadet eller tapt. Vær nøye med å samle inn og lagre skruene i noe sånt som en sandwich bag.

•  Mål diameteren av røret som tjente som et håndtak. Plan om å bære dette røret med deg for å matche til rustfritt stål stang du skal kjøpe. Hvis håndtaket har brutt i stykker, vil du trenger dem alle for å måle lengden, så puslespill det sammen og pakk noen bånd over sømmene.

•  Gå til en hardware eller bygning-forsyning butikken for å finne en lengde av rustfritt stål stang. Du er ute etter en solid stang som er nøyaktig diameter på dørhåndtaket. Vanligvis må du kjøpe en som er 3 'lang. Ikke stol på målingen. Matche stangen til håndtaket tangen. (Vær forberedt på å gå til mer enn en butikk.)

•  Nøyaktig måle lengden av håndtaket mot stangen, ved hjelp av selve stykket snarere enn en linjal. Holder planken tett mot stangen, score stangen slik at du vet hvor du skal kutte.

•  Fest stanga i vice slik at brikken du klipper vil forlenge forbi vice tak.

•  forsiktig og nøyaktig skjære stangen, slik at kuttet er vinkelrett på stangen. Planlegger å tilbringe mye tid på å skjære gjennom stål. Eller du kan besøke et maskinverksted og få dem gjøre det for deg.

•  Nå settes stykke stang inn i maskinvaren på døren og montere tett. Din håndtaket vil se flott ut og være mye sterkere enn noen gang før.