Hovudside

Blomster til Plant i en Flower Garden som vil få svært høye

by Walther

Blomster til Plant i en Flower Garden som vil få svært høye

Hage blomster kommer i en nesten endeløs rekke, fra små, lavtvoksende groundcovers til høye pigger av blomster. Svært høye blomster gjør et attraktivt bakteppe for mindre anlegg i hagen senger, langs vegger og langs personvern hekker. En rekke blomstertyper som vil få svært høye kan legge til høyde og drama til din hage.

Solsikker


Alle kjenner solsikker. Disse hyggelige oppblomstringer legge et særegent utseende til enhver hage. Noen sorter kan vokse til 12 meter høy, så det er viktig å sørge for at de vil ha tilstrekkelig takhøyde hvis du plante tett til hage strukturer. Solsikker kommer i både årlige og flerårige sorter og er hardfør til sone 4, ifølge Prairie Nursery, en Wisconsin kommersiell produsent av innfødte frø og blomster.

Penstemon


Tall penstemon superbus, også kalt "superb beardtongue," bærer spektakulære, korall blomster på lange klynger av stilker som vokser seks meter høy. Den har grå-grønne blader og foretrekker full sol eller delvis skygge. Penstemon superbus er en kortvarig staude som blomstrer i februar og kan fortsette under visse forhold til juni. Dette anlegget er hardfør til sone 7, ifølge Integrert Landscape Management.

Cosmos


Cosmos er en hage favoritt, men mange mennesker dona € ™ t vite om varianter som vokser svært høy. Cosmos Sensation vokser til tre meter høy og kan sås direkte utendørs så snart all fare for frost er over. Ifølge Millington Seeds, blomstrer Cosmos Sensation 10 uker etter planting med hvite, rosa, rose eller røde blomster. Cosmos er årlige planter som er hardfør fra soner 7 til 10.

Delphinium


Delphinium Centurion vokser fire-til-fem-fots spir av fargerike blomster i blått, hvitt og rosa. Starte planter innendørs, og de vil gi første-års blomster. Den doble blomster gir spektakulære farger i masse beplantning. De trives best i full sol, men også vokse i delvis skygge i varmt klima, ifølge Park Seeds. Delphinium er en flerårig plante som er hardfør fra sone 3 til sone 7.

Stokkroser


Stokkroser kommer i mange sortar av varierende høyder. Antwerpen stokkrose vokse til 6 til 9 meter høy. Det er hardfør til sone 4 og bærer tre-til-6-tommers blomstrer. Så frø innendørs i skuffer av sandholdig jord og holde dem fuktig. Transplantere plantene til utendørs senger fylt med loamy jord etter all fare for frost er over. Fjerne brukt blomster fra planter å oppmuntre flere blomster. Stokkroser er flerårige planter som er hardfør fra sone 3 til sone ni.

Cannas


Cannas er pære planter som er tilgjengelige i en rekke sorter og farger. De vokser i tropiske og sub-tropiske områder, så har tenkt å grave dem opp og lagre dem over vinteren hvis du bor i et kaldt klima. Noen varianter kan vokse til åtte meter høye. Giant cannas er hardfør fra Zone 7 til Sone 11.