Hovudside

GE Ovn Rengjøring tips

by Walther

GE Ovn Rengjøring tips

Ita € ™ s viktig å rense GE ovnen regelmessig hvis du har planer om å utvide sitt liv så lenge som mulig. Men det er viktig at de riktige forholdsregler er tatt for å sikre at ovnen ikke er skadet mens du rengjør den. Ellers kan du faktisk redusere levetiden på din GE ovnen.

Glass Top Cleaning


Ifølge GE Oven eiere manuell, ved hjelp av metallskraper for å rengjøre glass toppen av en ovn forårsaker riper på overflaten som ikke kan fjernes. Eiere rådes til å bruke en plastskrape og CERAMA Bryte Keramisk platetopp renere. Bruke renere i forbindelse med en plastskrape fjerner tøff buildup med minimal skrape.

Dreven Røyking Under Clean Cycle


Hvis ovnen er svært skitten, kan ovnen røyker svært mye i rengjøringssyklusen. Dette skjer hvis maten koker over under matlaging og samler seg på bunnen av ovnen. Hvis ovnen begynner å røyke for mye, anbefaler GE brukeren velge den klare / av pad og deretter åpne noen vinduer for å tillate røyken for å fjerne hjem. Ikke åpne ovnsdøren. Vent til låst / dør lampen slukker før du nullstiller ren syklus.

Rengjøring Dør Pakninger


Dørpakningene brukes på GE ovner har en lav motstand mot slitasje. På grunn av dette, pakningen som tetter døren mot karmen av ovnen ikke krever rengjøring. Pakningen er renset under selvrensende prosess der slitasje er ikke mulig. Hvis forseglingen blir skadet under rengjøring, bør den byttes for å sikre ovnsdøren forsegler skikkelig.