Hovudside

Feilsøking en Furnace Venting Blower

by Walther

Feilsøking en Furnace Venting Blower

Din ovn er en viktig husholdningsapparater i de kalde månedene. Mens hver merkevare av ovn er utformet for å holde hjemmet på en behagelig temperatur, ytelsesproblemer noen ganger fremstå som påvirker hvordan ovnen arbeider. Sine ventiler og blåser er integrerte deler som bidrar til å sirkulere luften i hele huset. Hvis du oppleve en litt dårligere ytelse i dette området, kan du prøve noen grunnleggende feilsøkingstips for å få det til å fungere ordentlig igjen, slik at huset holder seg varm.

Bruksanvisning


•  Sjekk din ovn, hvis viften ikke er i gang, for å se om det av / på knapp som styrer viften er slått av ved et uhell.

•  Gå rundt ovnen og inspisere ventilene for å sikre at ingenting blokkerer luftfordeling. Fjern alt som eventuelt blokkerer ventilen. Fjerne noe snø eller is som kan ha dannet rundt eventuelle utvendige ventilene på taket eller veggene. Høyeffektive ovner er ofte ventilert gjennom en yttervegg.

•  Sjekk termostaten, hvis viften ikke vil slå seg av, for å se om viften er satt til "Kontinuerlig" eller en lignende setting.

•  Tilbakestill automatsikringen hvis det er utløst, eller bytt sikringen ansvarlig for ovnen hvis det har blåst og blåseren vil ikke komme på.

•  Øk temperaturen på termostaten din for å få viften til å operere hvis du føler deg kald, og det er ikke slått på.