Hovudside

Hvordan legge til en badestamp til en eksisterende Pool

by Walther

Hvordan legge til en badestamp til en eksisterende Pool

Installere en badestamp gir en plass for avslapping før eller etter en svømmetur. Plassering av badestamp er enklest ved å la alle veggene i bassenget intakt og sette badestampen tilbake et par meter. Badestampen kan legges på et annet nivå ved bassengkanten. Eller, kan det bli installert ved siden av bassenget plass, slik at du enkelt kan flytte inn i badestampen raskt. I din badestamp design, men sørg for å gjøre valg som hindrer risiko for sprekker i veggene i et svømmebasseng.

Bruksanvisning


•  Få en lokal byggetillatelse for å bestemme nødvendige tilbakeslag fra eiendom linjer og gaten. Ring Digger Hotline på 800-242-8511 for å finne ut plassering av kabel linjer, underjordiske elektriske linjer og gassledninger. Finn basseng avløp og ledninger for å definere den eksakte badestamp fotavtrykk. Følg lokale byggeforskrifter nettopp fordi bassenget ledningsnett og nye ledninger lagt for badestamp vil kreve en eksakt avstand mellom dem av sikkerhetsmessige grunner.

•  Se på alle aspekter av rockiness av jord og stabilitet av verftet overflaten. Gjør et perkolasjon test for å sikre regnvann vil ikke bassenget rundt badestamp. Snakk med en ekspert hvis du har tenkt å senke badestamp under bakkenivå på noen måte. (Unn den nedsenket badestamp som en miniatyr svømmebasseng, som sikrer de ytre veggene er vanntett og beskytter den interne driften av badestampen med årene.)

•  Velg den beste badestamp plan og materialer. Kjøp en enhet med ingen forhåndsbygde sider av faux tre, for eksempel når nedsenke en badestamp til en konkret skall som du vil dekke med faux steiner.

•  Lei en fjøl for å fjerne jord for å bygge basen for badestamp. Grave noen av skitt med en hånd spade hvis du er nær landskaps vegger eller basseng vegger for å unngå å forårsake sprekker i dem.

•  Konstruer et betongfundament for badestamp enhet som er minst 4 inches tykke. Bygge basen med forsterkning, slik som metall gridwork eller armeringsjern. Skjær 1/2-tommers tykke kryssfiner til å bygge form for betong helle.

•  Definer nøyaktig plassering av VVS og ledninger i forhold til betong pad. Gravingen linje for vannrør og avløp før bringe badestamp enheten på stedet.

•  Route avløp og sluk for badestamp, sammen med elektriske behov under veiledning av eksperter. Sjekk ut alle lokale krav bygg, som for eksempel tydelig hørbare alarmer for porter som kreves rundt bassenger og boblebad i enkelte byer, slik at du kan planlegge disse behovene som du kjøre nye vannrør, avløpsrør og underjordiske kabler.

•  Få alle hjelpemidler på plass før haling i badestampen enheten på et piano dolly. Plasser badestamp over betongfundament, med hjelp av et par personer, før hooking opp alle VVS og elektriske behov.

•  Konstruer noen ekstra vegger trengs rundt badestamp, for eksempel stablet steiner. Bygge en omkrets gangvei av murstein pavers eller betong rundt badestamp å holde støvet bort fra badestamp vegger.

•  Tett enhet eller dens vegger i noen hensiktsmessig måte å holde regnvann bort fra den interne driften av badestampen enhet. Legg brede, flate prepoured betongelementer til cap en blokk vegg omkranser badestamp, for eksempel ved hjelp av mørtel å forsegle avkortet området. Fyll opp med vann og tilsett kjemiske behandlinger for å få karet klar for beboerne.