Hovudside

Krav til Dehumidifing en Crawl Space

by Walther

I de små områder av ditt hjem, er det lett for fuktighet å bygge seg opp over tid. Dette gjelder spesielt i gjennomgangen mellomrom, som deres totale størrelse og mangel på ventilasjon tillater fuktighet å samle i luften i et hurtig tempo. Dette kan føre til mugg og rust og råtnende av materiale i verdensrommet. Heldigvis er det noen tiltak du kan ta for å avfukte en krypkjeller og holde en lav-fuktighet miljø.

Håndklær


Håndklær kan brukes til å tørke noen samlinger av stående vann som kan finnes i rommet. Det er lettest å rydde opp det du kan for hånd, og ta ytterligere tiltak bare for å fjerne fuktighet som ikke kan sees.

Avfukter


Plassere en avfukter, et apparat som absorberer vann fra luften, i gjennomgangen-plass. De kan bli funnet på noe hjemme eller varehus. Mange avfuktere samle vann i en rett som må tømmes når den er full. Sjekk den regelmessig for å tillate ytterligere absorpsjon.

Fuktsperre


Fuktsperre kommer i form av plaststrips som kan kuttes til riktig størrelse, og festet til nøkkel fuktighet inngangspartier. Få en følelse for de kaldeste delene av gjennomgangen plass, oftest et punkt der veggen møter taket eller gulvet. Når det er sikret, de hindrer fuktighet fra å komme inn mens avfukter fjerner alt som er for tiden inneholdt.