Hovudside

Er en Empty Pool en sikkerhetsrisiko?

by Walther

Er en Empty Pool en sikkerhetsrisiko?

Svømming og slapper av ved et basseng er en favoritt tidsfordriv for mange enkeltpersoner i de varme månedene av året. Men, i likhet med andre strukturer som krever vann, på et tidspunkt må du tømme bassenget for rengjøring og vedlikehold. Leaving et basseng avdekket uten etterfylling det med vann er ikke bare en fare sikkerhet for mennesker, men også for kjæledyr.

Menneskelig Danger


En fare sikkerheten til et tomt basseng er et barn eller voksen falle inn i strukturen og skadet seg eller dø. Hvis bassenget ikke inneholder en stige, kan personen ikke avslutte struktur, selv om han er uskadd, uten pengeinnsamling hjelp fra en annen.

Pet Danger


Risikoen for et kjæledyr som faller inn i strukturen og bryte en etappe eller bli fanget i bassenget er en sikkerhetsrisiko. Hvis du ikke oppdage kjæledyret umiddelbart, kan dyret dø fra sine skader eller fra å bli fanget i bassenget.

Rusk og skjulte farer


Faren for en tom bassenget En annen sikkerhets er samlingen av rusk i bunnen av konstruksjonen, noe som kan føre til dyr, inkludert slanger, gjemmer seg under rusk. Fjerne rusk er ikke bare kostbart, men er også farlig for den som utfører arbeidet hvis hun ikke ser de skjulte dyrene. Rusk befengt med dyr kan også havn sykdommer, bakterier og døde dyr caucuses.

Pool dekker


For å holde mennesker, kjæledyr, rusk og dyr ikke faller inn og gjemmer seg i et tomt basseng, kjøpe et overbygg og bruke den på din tomt basseng. Pool dekker er tilgjengelig på bassenget forsyning, Oppussing og online pool forsynings selgere. Pool dekker er også tilgjengelig for å tåle et menneskes vekt.