Hovudside

Hvordan bygge et svømmebasseng med Besser Bricks

by Walther

Hvordan bygge et svømmebasseng med Besser Bricks

Hvis du noen gang tenkt at du aldri vil være i stand til å spare nok til å gi pålegg om at svømmebassenget ditt Familien ber vurdere bygging det selv med Besser blokker, sement blokker utformet med hule sentre å godta strømmet sement for en sterk, integrert bade -pool struktur. Med fleksibilitet til å velge din egen pool dimensjoner og dybde, kan du lage alt fra en ett-felts lap basseng til et nabolag svømming destinasjon. Med noen nøye planlegging, tilstrekkelig bakgård plass og et par a la carte profesjonelle tjenester, kan du bygge et basseng for å konkurrere med noen profesjonell jobb.

Bruksanvisning


•  Opprett en sement pad rundt omkretsen av din utgravd basseng området der du vil legge Besser murvegger; puten bør være ca 3 inches tykk og åtte inches bred. Bruke deler av 2-av-4 trelast å skape langsgående grenser for å inneholde den våte sementen før den herder (omkring to til tre dager); fjerne trelast.

•  Klargjør mørtel. Sparkel, eller glatt, et lag med mørtel på toppen av sement pad, en del av gangen, og deretter plassere en base lag med 20,45 Besser blokker; du skal bruke de 20,45 murstein bare på den første runden av bassenget veggene for å aktivere sement brukes senere for å flyte jevnt fra bunnen av bassenget og opp de første mursteinene i veggene uten en joint. De 20,45 Besser blokkene har to åpne hulrom å danne en "E" form hvor sement kan flyte i Som du plassere blokkene, bør de være rørende side til side.; du vil ikke sette mørtel mellom dem. Se etter nivå med et nivå. Kontroller retthet av hver rad med en loddlinje ved å holde den ene enden av strengen mot endeblokk og den andre ende mot blokken ved den motsatte ende. Linjen skal være rett mot hver blokk i raden.

•  Fortsett med andre rad, denne gangen med 20,48 Besser blokker --- "H" blokker --- og 20,21 hjørne obligasjonsbjelke Bessers på hvert hjørne. Hjørneblokkene har ende- og sidepaneler som kan fjernes eller slås ut for å romme strømmen av sement senere i prosessen. Knock out enden av hjørneblokk som grenser til veggen den er endt, og den side av blokken som grenser til den neste bassengkanten. Dette og hver påfølgende rad bør innmurt i sengen leddene --- bare mellom radene.

Fortsett å plassere blokker på toppen av innmurt toppen av forrige rad til du kommer til siste rad. Vær sikker på at under byggingen at Besser klossene ikke er utsatt for fuktighet; dekke dem om natten eller i dårlig vær for å holde dem tørre. Også passe på å tørke av overflødig mørtel fra veggene som du bygger.

•  Plasser den øverste kurs ved hjelp 20,62 Besser blokker --- "C" formet brygger --- plassere toppen kurs med de åpne sidene av klossene som vender utover --- denne blokken konfigurasjon tillater deg å fullføre den øverste kanten med mestring flis eller en strømmet gangvei. Lim disse 20,62 klosser til forrige løpet av 20,48 blokker ved hjelp av et vanntett lim laget for denne bruken. Gjelder også limet mellom blokkene på bare denne øverste rad. Sørg for å la ut en blokk eller to i den ene enden av bassenget, hvor du vil plassere en skimmer kurv.

•  Ring en rørlegger for å installere bassenget dreneringsrørene og filterrøret. Rørleggeren bør ikke sette rør innenfor murveggene men under veggen på utsiden, siden rørene i veggen ville kompromittere sin strukturelle styrke ved å danne luftlommer.

•  Line bunnen av svømmebassenget med en seng av grus ca 3 inches tykke. Plasser en plast dampsperre, kuttet til størrelse, på sengen av grus. Legg deretter metallnett forsterkning materiale på toppen. Sted L-formet armeringsjern "starter" barer med en ende inne i veggen og den andre enden koblet til armeringslaget. Plassere stålarmeringsjern kuttet til høyden fra hver topp murstein, som strekker seg til bunnen av veggen. Ta kontakt med en konkret ekspert for råd, hvis det er nødvendig.

•  Call for en sement lastebil for å pumpe i sement for bassenget gulvet. Kontroller at sement teknikere vibrere stoffet på plass, og også at stoffet fyller i basen løpet av Besser vegg murstein. Med mindre du er dyktig på sement etterbehandling, har ekspertene ferdig overflaten, og pass på at bassenget gulvet er sømløst bundet til det første kurset av sideveggene ved å opprette en buet overflate der de to møtes. Har ekstra sement strømmet inn i blokken hulrom fra toppen, sjekke for å eliminere luftlommer og helt fylle blokkene.

•  Tillate sementen å herde fullstendig. Ring i en entreprenør til flis, gips, eller male interiøret i bassenget hvis du ønsker det. Tilsett vann.

Tips og advarsler


  • Nettstedet ditt basseng hvor det vil få sollys det meste av dagen.
  • Bruk passiv eller aktiv solenergi til å varme opp vannet.