Hovudside

Slik gjenoppretter farge til vinyl dekaler

by Walther

Vinyl, en type plast, bryter ned og tørker over tid når det utsettes for ultrafiolett lys og vær. Dette er en naturlig prosess av forverring som kjemiske bindinger i fargestoffer brytes ned og oljer som brukes til å lage vinyl fordampe, eller gå ut av, plasten som en damp. Fargestoffer også bryte ned på ulike priser, avhengig av farge. Ofte den kjemiske nedbrytningen --- eller oksidasjon --- av plast blader bak en kritt-lignende rester som gir et hvitaktig utseende til farge, slik at det ser bleket. En løsning av tørr, falmet plast, er å bruke en vinyl Restorative produktet på den.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelt overfladisk skitt fra vinyl dekaler med en myk klut og en løsning av vaskemiddel og vann. Erstatte en natriumperkarbonat renere som OxiClean for vaskemiddel hvis dekaler har mugg eller mugg på dem. Ikke gni hardt eller bruk en skurerondell, eller du kan skade dekaler.

•  Skyll dekaler med klart vann og la dem lufttørke helt.

•  Tørk med isopropanol dytter på en myk klut for å sikre en helt ren overflate.

•  Påfør en vinyl gjenopprette produkt som armorall Original Protectant, Vivilon Envirolon, Vinyl ReNu eller lignende produkt med en klut, kost eller sprøyte apparat --- i samsvar med produsentens anvisninger for påføring.