Hovudside

Hvordan Grow en Mass Cane Plant

by Walther

Alle av oss elsker å bringe skjønnheten av planter inn i våre hjem. Planter gjør oss til å føle deg avslappet og tillate oss å oppleve en følelse av prestasjon gjennom å ta vare på dem og sørge for at de får alle nødvendige elementer som kreves for å overleve. Planter også naturlig rense luften i våre hjem ved å ta ut giftstoffer som bygges opp i usirkulert luft. I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du lykkes vokse en masse stokk anlegg (Massangeana Cane), eller "mais plante." Dette anlegget krever minimalt med stell og trives i innendørs lysforhold, og dermed gjør det til et utmerket valg for deg som trenger å legge litt "natur" til sine hjem.

Bruksanvisning


•  Kjøp en masse stokk plante. Dette kan gjøres ved å gå til en butikk som Home Depot, eller ved å gå på nettet og bestiller en fra et gartneri.

•  Finn et egnet sted å sette anlegget i hjemmet eller kontoret. Helst bør du prøve å finne et sted et sted i nærheten av et vindu. Hvis du ikke finner et vindu, ikke bekymre deg; disse plantene kan trives i nesten alle lysforhold. Du kan slå et lys på i rommet at anlegget ligger i, og det skal gjøre det bra. Hvis du vil, kan du alltid plassere anlegget utendørs i sommermånedene for å gjøre opp for eventuelle incongruencies med belysning under den kalde vintermånedene når du holder den inne.

•  Bland noen potting jord for anlegget. Ta potten at anlegget kommer inn og fylle det en tredjedel av veien med sand. Nå, fyll den resten av veien opp med en rik organisk potting jord. Bland sand og jord sammen inntil de er fullstendig blandet. Sanden vil holde jord fra komprimering og gir mulighet for bedre drenering.

•  Plasser anlegget i potten og sørg for at jorden er omtrent to inches fra toppen av potten. Bruker hendene for å presse jorden ned rundt bunnen av anlegget slik at den er sikret i sin nye hjem.

•  Vann massen stokk anlegget. Ved vanning det umiddelbart etter planting, vil du være sikker på at det ikke er luftbobler igjen rundt røttene som kan hjelpe i å tørke anlegget ut. Vanne planten ikke mer enn en gang i uken. Hvis du over-vann, du kan faktisk drepe planten, så vennligst hold deg til disse retningslinjene. Du vil også være lurt å gjødsle planten omtrent en gang i måneden i sommermånedene, og ikke i det hele tatt i løpet av høsten og vinteren.

•  Bruk saks til periodisk fjerne døde og / eller gulnede blader fra planten. Du kan også bruke saks til å kutte toppen av anlegget av hvis det begynner å bli for høy for din smak. Stammen vil sende ut nye skudd som vil utvikle seg til et nytt sett med løvverk.

Tips og advarsler


  • Husk å ikke over-vann anlegget.
  • Bare befrukte anlegget i sommermånedene.