Hovudside

Hvordan bruke eddik i vaskerommet

by Walther

Hvordan bruke eddik i vaskerommet

Hvit eddik er en allsidig væske. Den kan brukes til å lage mat og bake med, samt å rense og sterilisere badet. Den har til og med mange bruksområder i vaskerommet. Sine sure egenskaper gjør hvit eddik et effektivt produkt å bruke når du ønsker å bleke, lysner og fjerne lukt tøyet. Hvit eddik er ikke dyrt å kjøpe, så bruker det ikke vil bryte husholdningsbudsjettet.

Bruksanvisning


•  Liberalt hell hvit eddik direkte på cola eller vin flekker på vaskbar, 100 prosent bomull, polyester og permanente pressebomullsstoff. Gjør dette umiddelbart, eller i det minste i løpet av 24 timer av søl for å fjerne dem. Vask og tørk tekstiler som anvist av stoffets omsorg tags.

•  Tilsett 1 kopp full styrke hvit eddik til skylling av vaskemaskinen for hver last av klesvask. Eddik bidrar til å bryte ned og fjerne vaskeri såperester og gjør tøyet renere, lysere og mykere.

•  Legg plaggene i en vaskekum og hell nok hvit eddik på dem slik at de blir helt dekket, deretter vri stoffene ut løst, for å gjøre lyse farger stoppe blødninger. Vaske dem i vaskemaskinen og tørke dem på vanlig måte, i henhold til deres omsorgs koder.

•  Hell en kopp hvit eddik i vaskemaskinen badekaret for å stelle og rydde ut rester vaskemiddel fra vaskemaskinen. Kjør tom maskin gjennom en regelmessig syklus og la hvit eddik gjøre jobben sin. Gjør dette hver måned.

•  Fukt en klut med hvit eddik og tørk den over bunnen plate av jern før du bruker den. Eddik vil fjerne stivelse og skitt buildup så jern vil kjøre jevnt over stoffer. Å rense strykejernet vannreservoar, fyll den med full styrke eddik i stedet for vann. Spray og stryke en gammel fille til all eddiken er borte. Fyll tanken med vann. Spray og stryke en annen klut for å skylle den.

Tips og advarsler


  • Hvis du er usikker på om bruk av hvit eddik på en bestemt stoff, teste eddik på et lite synlig sted før du utfører den anbefalte trinn.