Hovudside

Backyard Shed Ideas

by Walther

En bakgård skur er en nødvendighet hvis du er lite lagringsplass i hjemmet ditt, eller hvis du ikke har en garasje. Du kan lage din egen skur av tre, metall eller betong, eller du kan kjøpe klar til å montere kits for vinyl, metall og dekorative bakgård lagringsløsninger.

Dekorative Backyard Shed


En dekorativ bakgård skur kan være et attraktivt tillegg til bakgården landskapet. Du kan finne dekorative bakgård skur som ser ut som en liten hytte, en lekestue, eller en rustikk sedertre hjem. Kits for dekorative boder er tilgjengelig på nettet og hos din lokale Oppussing butikken og inkluderer vinyl eller tre ytterkledning, skodder, en shingled tak, og vinduer med planter bokser. Huset lignende bakgård røyter vanligvis har tre eller sementgulv. Du kan montere kits selv eller leie en profesjonell til å gjøre det for deg.

Wooden Hage Shed


Enkle tre hage skur kan være åpen på den ene siden eller lukket hele veien rundt med behandlet kryssfiner til å lagre hageredskaper og forsyninger trygt bort fra elementene. Du vil se tre hage skur med store døråpninger, slik at du enkelt kan lagre en ridning gressklipper. Tre boder er oftest malt for fuktbeskyttelse, men du kan også flekker og forsegle treverket hvis du foretrekker det.

Metal Storage Shed


En av de vanligste typene bakgården kaster du ser er et metall bygningen. De fleste av disse prefabrikkerte design har noe skråtak, også laget av tinn eller metallplater. Den store metall døråpninger vanligvis skyve åpen, men du kan også finne innganger som kan åpnes ut. Se etter metall lagring skur med vinduer for ventilasjon og for en mer attraktiv bakgård landskapet. Som med de fleste bakgård skur, må du helle en betongplate for gulv før du legger strukturen.

Betong


Du kan bygge en permanent bakgård skur med konkrete blokk vegger på en sement SKIVE. Hell skive først, og deretter stable betongblokkene, ved hjelp av mørtel for å holde dem på plass. Man kan male utsiden av betong for å gjøre den mer attraktiv. Enten du male det eller ikke, bør du søke betong sealer for å beskytte mot fuktskader. Du kan bruke en pre-laget saltak ramme og dekk den med tinn eller kryssfiner og helvetesild.

Vinyl


Små, frittstående vinyl boder er perfekt for små bakgårder og brukes vanligvis til å lagre plen og hageredskaper. Disse små vinyl strukturer er klar til å montere og leveres komplett med et gulv kit. Vinyl er slitesterkt og vedlikeholdsfritt; bare slangen det ned innimellom for å holde det rent.