Hovudside

Pool Rengjøring

by Walther

Pool Rengjøring

Private svømmebassenger krever daglig vedlikehold for å fungere skikkelig. Som gir en trygg bading miljø krever daglig kjemisk nivå balansering og rutinemessig rengjøring. Oppbygging av bakterier og alger forårsaker helsemessige bekymringer for svømmere, slik vanlig basseng rengjøring en nødvendig del av bassenget eierskap. Enten du rense bassenget selv eller leie en pool vedlikehold entreprenør, innebærer jobb å holde filteret utstyret rent og manuelt fjerne rusk.

Spylt Filter


Utføre en spyle på filteret for å fjerne skitt som samles opp av vannet. Slå av strømmen til bassenget filter og pumpe og sette filter på tilbakespylingssyklusen. Fest en spyleslangen til exit ventil og plassere det der det kjemisk behandlet vann kan trygt renne. Tillate bassenget til spyle inntil manometeret når det nødvendige nivået for din størrelse av bassenget, og avfallet vannet blir klart. Slå bassenget filteret tilbake til det vanlige filteret modus. Spyle bassenget ukentlig for lette svømme laster og hver tre til fire dager for daglig bassenget bruk.

Aktuelt Rengjøring


Bruk en netto på en extender polet for å fjerne flytende avfall fra bassenget. Du kan enkelt fjerne løv, leker og flytende pinner av denne metoden. Velg store, flate garn for å dekke mer areal eller smale, dype garn til å skyfle opp større gjenstander. Bruk en undersjøisk basseng vakuum å rengjøre gulvet i bassenget. Fest vakuumslangen til skimmeren, samle avfall i filterkurven og filter.

Bruk en stor, myk basseng skrubbe børste til å tørke ned vinyl og betong bassenget veggene. Fjerne alger raskt og enkelt med denne metoden. Tillate bassenget filter for å fjerne de frittflytende algepartikler fra bassengvannet. Legg et klare til vannet for å hjelpe klumpe alger, noe som gjør det lettere for filteret å samle inn.

Vedlikeholdsmetoder


Holde i forkant av bassenget rengjøring er enkel med en automatisk basseng renere. Ettertraktet av pool eiere, gjennomsøker en liten automatisk maskin bassenget bunnen, samle løv og rusk, tørke ned algevekst og selv distribuere klor eller andre kjemikalier som trengs. Dette alternativet er perfekt for travle pool eiere som ikke tankene tilbringe et par hundre dollar på bekvemmelighet.

Fest en automatisk renere til bassengets skimmer eller vakuumporten for å redusere basseng renhold plikter. Ren og fjerne større rusk (for eksempel blader) regelmessig fra filteret i skimmer og spyle filteret for å fjerne små, støv-sized rusk.