Hovudside

Hvordan Grow en Birch Tree Sapling

by Walther

Hvordan Grow en Birch Tree Sapling

Bjørk er en innfødt tre med sortar som vokser over hele USA. I Florida, kan elva bjørk finnes i kyst slettene, mens papir bjørk vokser over den øvre USA så langt nord som Minnesota. Bjørk foretrekker fuktige områder og vil tolerere både delvis skygge og full solen. Bjørk som er vokst feil er mer utsatt for insektskader fra bjørk blad gruvearbeidere og bjørkeboremaskiner samt cankers og soppsykdommer.

Bruksanvisning


•  Velg en plassering for bjørk i landskapet som er kjølig og fuktig, slik som nordsiden av huset, en bekk seng, bank av en innsjø, en depresjon på nordsiden av en bakke eller under tak av trær nær grensene til din eiendom. Bjørk vil tolerere et bredt spekter av jord fra leire til leirjord og både sol og skygge. En plassering som ikke samsvarer med bjørk ideelle miljøet kan understreke treet og la den være åpen for angrep fra skadedyr eller sykdommer.

•  Åpne et plantehull for din bjørk som har lik dybde til treets rot ball og dobbelt så bred. Plasser treets rot ballen i plantehullet, og fyll rundt roten ball med jord. Vanne planten din med tilsvarende 1 tomme av nedbør hver syv til ti dager.

•  Spre en 3-tommers lag mulch over roten ballen for å holde røttene fuktig og kjølig. Trekk mulch bort fra stammen av tre inches på alle sider for å unngå å skape et miljø der sopp kan komme inn i treets bark.

•  Gjødsle bjørketrær om våren med en kornete, balansert gjødsel (10-10-10) ved å skrape den gjødsel i jorda rundt omkretsen av røttene med en dyrking gaffel. Bruk bare den mengden som anbefales på gjødsel emballasje. Gjødsel beløpene varierer blant merkevarer. Over-gjødsling en plante kan forårsake nitrogen brenne, noe som kan svekke planten og la insekter eller sykdom å påvirke bjørk.