Hovudside

Hvordan Trim Lemon Tree Suckers

by Walther

Hvordan Trim Lemon Tree Suckers

Sitrontrær er følsomme for frost og lider i områder som jevnlig mottar temperaturer under 30 grader Fahrenheit. Som alle frukttrær, sitroner gjør best i varme solen, rik, dyp jord og tilstrekkelig fuktighet og trenger konsekvent beskjæring for å holde dem ryddig og voksende. En viktig del av beskjæring prosessen er å kutte bort suckers, som vokser fra røttene og tar opp fuktighet og næring som skal gå til treet.

Bruksanvisning


•  Beskjær sitrontrær tilbake i januar eller februar, mens trærne er fortsatt sovende. Dette timing forårsaker lite skade eller stress til treet og oppfordrer ny vekst kommer våren. Beskjære suckers på denne tiden og beskjære dem igjen i sommer, når de er minst sannsynlig til å komme tilbake.

•  Finn suckers ved foten av treet. De kan vokse fra stammen, mot selve treet eller bort fra treet i det åpne bakken. Sitron trerøtter reise opp til 15 fot, så gå et bredt sirkel rundt treet for å finne alle suckers og eliminere dem.

•  Grav ned i bakken for å finne røttene til treet, hvor suckers starte. Skjær suckers av der de blir med røttene, med en skarp kniv eller beskjæringssakser. Spre en kommersiell avskrekkende som Sucker Stopper på såret for å holde suckers fra vokser tilbake.