Hovudside

Hvordan Vask med vaskemiddel

by Walther

Hvordan Vask med vaskemiddel

Mennesker har vært å gjøre vaskeri for så lenge de har hatt på seg klær. Gå til en hvilken som helst supermarked og du vil finne mange forskjellige varianter av vaskemiddel, alt fra ultra-konsentrert til delikat og duft-free. Moderne vaskemiddel ingredienser inkluderer enzymer, polymerer og oppløsningsmidler, som er utformet for å fjerne smuss på kjemisk nivå og opprettholde integriteten av stoffet.

Bruksanvisning


•  Hell vaskemiddel til toppen av påfyllingsstreken i det angitte sporet. For eldre maskiner uten utpekte avdelinger, måle vaskemiddel bruker kvantums linjer inne i hetten på flasken vaskemiddel. Les vaskemiddel retninger, før du heller. Konsentrerte vaskemidler, for eksempel, krever ofte bare 1/4 kopp for en hel tøyet.

•  Hell vaskemiddel direkte over tøyet i eldre modell maskiner. Fordel vaskemiddel jevnt i en sirkel rundt den sentrale propaganderte kjegle når helle. Nyere modeller av vaskemaskiner krever bare at du lukk døren.

•  Velg temperatur og vask syklus setting. For undertøy og ømfintlige plagg, velg den milde eller skånsom vask. Holdbar klut, for eksempel håndklær, T-skjorter og laken, kan håndtere standard, eller til og med svært skittent alternativer. Varmt vann er den mest effektiv på å fjerne flekker og bakterier, men kan også føre til mørke farger for å kjøre og krympe visse stoffer.