Hovudside

Hvordan Test for forurenset inneklima

by Walther

Hvordan Test for forurenset inneklima

Teste luftkvaliteten i hjemmet ditt en gang i året eller når du har noen bekymringer. De fleste farlige giftstoffer avgir en merkbar lukt. De to vanligste forurensere som ikke er radon og karbonmonoksid, og du bør teste for radon periodisk med en test kit. Kjøpe en karbonmonoksid monitor for ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Kjøp en radon test kit og en karbonmonoksid skjermen fra den lokale jernvarehandel. Sørg for at begge sier "EPA sertifisert" eller "Oppfyller EPA krav."

•  Installer karbonmonoksid monitor i hjemmet i henhold til instruksjonene som følger med det. Mange installerer dem i nærheten av en brannalarm i hovedhistorien i huset deres. For ekstra sikkerhet, installere ett i hver etasje av huset. Hvis karbonmonoksid nivåene stiger for høyt, vil alarmen gå av.

•  Bruk radon test kit. Lukk alle ytterdører og vinduer i huset ditt 12 timer før du begynner å teste og sette testsett i laveste etasje av huset som brukes regelmessig, i en ofte brukt rom (ikke et kjøkken eller bad). Sett settet opp på en krakk eller hylle borte fra varme og fuktighet, utkast og yttervegger. La radon test på plass i tre dager (eller så lenge settet sier).

•  Send testen bort til laboratoriet oppført på etiketten. De vil sende resultater innen en måned. Hvis radontiltak 4 pCi / L eller mer, bruke en annen test kit for å verifisere, så ta kontakt med staten radon kontor for mer informasjon.