Hovudside

Er propanflasker på Porches Ulovlig i Florida?

by Walther

Under Florida lov, er det et brudd på statens brann-sikkerhetskoder for å lagre propan beholdere på verandaer. I Florida, regulering av propangass, også kjent som av flytende petroleumsgass eller LP gass, faller inn under jurisdiksjonen til Florida Department of Agriculture og forbrukertjenester (FDACS).

Regulatory Authority


De viktigste forskriftene vedrørende propan levering, bruk, lagring og transport er i kapittel 5F-11 i Florida Administrative Code og kapittel 527 av Florida vedtekter. Selv om FDACS Bureau of LP Gas Inspeksjon er toppen Florida myndighet regulerende propan, kan andre etater har tilleggskrav. Etter denne forskriften, er propan behandlet som en brannfare. Under de aktuelle brannfare vedtekter, kan mange offentlige instanser utstede siteringer. Disse vil inkludere, men kan ikke være begrenset til Seksjon for staten Fire Marshal, lokale brannvesen og brannsikkerhetskontrollører, helse avdelinger, å bygge kode inspektører og aw håndhevere.

NFPA No. 58


I kapittel 527, Florida vedtok National Fire Protection Association standarder for lagring av propan. Dette reglementet er en del av NFPA No. 58, LP-gass Code. Den aktuelle delen av NFPA nr 58 så langt som å lagre gass på en veranda går er kapittel 8, Lagring av sylindere Venter Bruk, videresalg eller Exchange.

Avsnitt 8.2.1.3


Avsnitt 8.2.1.3 av NFPA 58: Liquefied Petroleum Gas Code, forbyr lagring av sylindere "i bygninger nær utganger, nær trapper eller i områder som normalt brukes, for trygg utgang beboere." Dette betyr at du kan ikke lagre en propan tank på en veranda. Det er ikke fordi lagring av propan på verandaer er mer farlig enn andre steder; det er ulovlig fordi en veranda brukes vanligvis til å komme inn og ut av bygningen.

Overtredelser


Bøter for sikkerhets koden brudd er sjeldne. Vanligvis en ordre er utstedt for fare for å bli behandlet. Hvis en oppfølging inspeksjon verifiserer har håndtert saken på, er ingen ytterligere tiltak iverksettes. I tilfelle av en brannfare som blir ansett som en umiddelbar trussel mot helse, kan en bygning bestilles evakuert. Eieren ville ikke få lov til å bruke bygningen til trusselen hadde blitt behandlet. Ved gjentatte feil å rette et brudd brannsikkerhet, kan tjenestemenn av Division of State Brann Marshall søke bøter på opp til $ 10.000 per dag frem til etterlevelse er oppnådd. En kriminell uaktsomhet kostnad med en mulig to års fengsel kan gjøres på tilsiktet sikkerhet brudd.