Hovudside

Slik Care for en Lime Plant

by Walther

Slik Care for en Lime Plant

Lime planter dyrkes hjemme kan produsere hundrevis av pounds av limes per år etter at trærne har blitt etablert. Store varianter av lindetrær inkluderer Tahiti lime, gigantiske key lime og meksikansk kalk, som også er kjent som key lime. Rangpur lime, Palestina søt lime og limequats er ikke sanne limes, men de deler mange egenskaper og krever samme slags omsorg. Omsorg for din lind nøye for å sikre at den mottar næringsstoffer og vann den trenger og er ikke skadet av frost.

Bruksanvisning


•  Trekk alle ugress og gress fra området under lindetreet baldakin. Å ha jord fri for konkurrerende planter vil tillate lind å få alt vannet og gjødsel den trenger.

•  Vann kalk treet grundig rundt basen sin om hver to uker. Hvis jorda er svært sandete, må du kanskje vanne oftere. Du kan fortelle treet trenger mer vann hvis bladene er tørking og falle av.

•  Påfør sitrus treet gjødsel rundt bunnen av lindetreet i februar, mai og september. For å beregne riktig mengde gjødsel til bruk på hvert program, dele en alder av treet i år etter tre og bruke så mange kopper gjødsel. For eksempel, hvis treet er 5 år gammel, kan du bruke en 2/3 kopper gjødsel hver gang. Vann treet grundig etter å spre gjødsel.

•  Beskytt din lind fra frostskader. Hvis du bor i et klima med temperaturer regelmessig synker under 28 grader Fahrenheit med vind, pot din lind, slik at du kan ta den innendørs for vinteren. Hvis minusgrader skje noen ganger, men ikke ofte, dekke hele treet med en presenning eller teppe på kvelder og gi varme om mulig --from en elektrisk lyspære henger blant grener eller fra en plass varmeapparatet - på nettene når du forvente minusgrader.

Tips og advarsler


  • Du trenger ikke å beskjære din lind. Men hvis noen grener dø på grunn av en frost eller andre traumer, beskjære dem i sommer etter at du er sikker på at de er døde.