Hovudside

Slik Care for en Potted Heather

by Walther

Slik Care for en Potted Heather

Heather er en del av Ericacea, eller helse, familie av planter. Den har en klynge med lilla blomster på toppen av blomsterstilker, men noen sorter er tilgjengelig i hvitt og rosa. Dette anlegget er innfødt til Sør-Afrika og er generelt dyrkes utendørs i USDA anlegget hardførhet soner 9 eller 10. Men det kan bringes inn og vokst i en pott med riktig pleie. Nøkkelen er å aldri la den tørke ut. Dersom anlegget ikke dø, la det tørke helt ut uten å berøre det i det hele tatt. Blomstene blir liggende i flere måneder, og legger farge til ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Pot lyngen i et godt drenerende jord som inneholder sand og torv mose.

•  Plasser lyngen på et sted hvor det blir rikelig med sol, men fortsatt kjølig. Denne planten liker forholdene over frysepunktet - fordi hvis lyng anlegget fryser, vil det dø. Den hotteste temperatur lyng tåler er 75 grader F.

•  Vann planten ofte, helst daglig, for å holde det vått. Ikke la den sitte i vann, men ikke la den tørke ut. Heather som tørker ut vil raskt dø og kan ikke lagres.

•  Gjødsle lyngen med et kommersielt forberedt plante mat beregnet for syre-elskende planter. Bruke minst mulig mengde gjødsel anbefales på etiketten mens anlegget er i sin vekstfase. Ikke gjødsle det mens det er blomstringen.