Hovudside

Slik installerer en Pool Skimmer på Liner

by Walther

Slik installerer en Pool Skimmer på Liner

Når du har et basseng nylig installert og satt sammen, en av de siste trinnene innebærer å installere bassenget skimmer. Legge til en skimmer er lett å gjøre enten det er på en nylig montert basseng, eller om det er å erstatte en gammel defekt skimmer med en ny. De skimmer kits gi de fleste av de nødvendige verktøy sammen med tilstrekkelige instrukser. Den ene vanskelige delen å installere en skimmer er å holde duken på plass. Dersom duken skifter, blir det litt vanskeligere å installere bassenget skimmer.

Bruksanvisning


•  Reduser nivået på vannet i bassenget. Hvis det er for tiden vann i bassenget, senke nivået av totalt ca 2 inches under skimmer nivå.

•  Trace og klipp ut hull til den nye skimmer. Hvis du installerer den skimmer på en nylig montert basseng, bruke malen som kommer i skimmer kit å spore åpningen for skimmer. Også plotte prikker for hvor skruehullene vil gå. Ved hjelp av en permanent markør, spore omrisset i henhold til malen og deretter kutte åpningen gjennom den ytre basseng veggen gjennom til fôr. Gjør det samme når pre-bore skruehullene.

•  Fjern den gamle skimmer. Dette trinnet er bare nødvendig hvis du får kvitt en gammel skadet skimmer og erstatte den med en ny.

•  Sett holder skruer i hullene for frontplaten. Dette midlertidig tiltak er nøkkelen til en lett skimmer installasjon. Hvis det er vann i bassenget vekten av vannet vil trekke foringen ned. Denne handlingen fører til en forskyvning i skruehullene mellom duken og veggen. Enten du nettopp har pre-boret skruehull eller fjernet en gammel skimmer, midlertidig plassere skruene i hullene for å holde duken på plass.

•  Fest skimmer på utsiden av bassengveggen. Sørg for å sette inn gummi fôr som følger med skimmer kit i mellom skimmer og bassengveggen. Rett inn skimmer hull med pre-boret hull og bruke skruene til å feste skimmer til ytterveggen.

•  Fest frontplaten på innsiden av bassenget gjennom duken. Akkurat som med denne skimmer, plasserer gummipakning i mellom bassenget liner og frontplaten. Én etter én fjerne festeskruene og bruke dem til å feste frontplaten til liner.

•  Koble bassenget slangen til skimmer, øke vannstanden og kjøre filteret.

Tips og advarsler


  • Sjekk den ytre basseng veggen for lekkasjer. Hvis du oppdager vann sildret ned veggen fra skimmer området, stram alle skruer både på skimmer og frontplaten.