Hovudside

Slik installerer Flat Aluminium Fasader på en tilhenger

by Walther

Slik installerer Flat Aluminium Fasader på en tilhenger

Bobiler bruker ofte vinyl eller aluminium ytterkledning på utsiden på grunn av sin kostnadseffektivitet, holdbarhet og lavere vekt. Fasader varer i år når det er godt vedlikeholdt, og dens enkel rengjøring er en annen praktisk funksjon. De fleste tilhengere har allerede ytterkledning installert ved kjøp, men hvis du trenger å bruke flat aluminium ytterkledning til din egen trailer, du trenger bare noen grunnleggende byggematerialer.

Bruksanvisning


•  Vask trailer med varmt vann og noen dråper flytende oppvaskmiddel for å fjerne smuss, fett eller rusk fra sidene før du installerer aluminium ytterkledning. Tilhengeren skal være så ren som mulig når du begynner installasjonen.

•  Tett eventuelle sprekker rundt vinduer og dører av trailer med en caulk pistol før du fester ytterkledning. Tilhengeren overflate bør være så jevn som mulig uten noen hull eller sprekker.

3 Rett skum bord underlag over på siden av tilhengeren og spikre den på plass. Hold de enkelte styrene så tett sammen som mulig som du fester dem så det er ikke noen hull.

•  Nail i hjørnestolpene på hvert hjørne av tilhengeren med en hammer. Hvert innlegg krever vanligvis to spiker for å feste den skikkelig til tilhengerens kanter.

•  Tegn en krittstrek over bunnen av tilhengeren ved hjelp av en målestokk for å sikre at du får en rett nederste raden. Tegne som nødvendig til linjen er rett.

•  Installer bunnen trim på hengeren ved å stille det opp med kritt og hamret det på plass. Fasader blir festet fra bunnen først og deretter jobbe deg oppover så trim gir deg et utgangspunkt for ytterkledning.

•  Plasser F-kanal trim under hver av tilhengerens takutstikk, som er overhenget der taket møter veggen. Dette bidrar til å ramme ytterkledning på riktig måte. Deretter spiker J-kanal trimme i rundt dører og vinduer av tilhengeren. J-kanal trim er vanligvis precut til 12-tommers biter. Klipp dem ned etter behov med en sirkelsag med en fin-tann blad. Begynn nederst i vinduet, og deretter gjøre sidene. Lagre toppen for sist. Dette bidrar til å skape en strammere segl som hindrer lekkasjer.

•  Plasser bunnen stykke ytterkledning i bunnteksten av tilhengeren og spikre den på plass med aluminium taktekking negler. Overlappe to stykker med minst en tomme hvis du trenger flere stykker for å fullføre en rad. Skjær bitene med en sirkelsag for å få dem riktig lengde. De fleste aluminium ytterkledning kits kommer med hullene pre-punched i panelene, slik at du bare spikre dem på plass når de er plassert på tilhengeren.

•  Lås bunnen av neste rad med toppen av raden under den og spikre den på plass. Unngå å spikre panelet for hardt inn i tilhengeren fordi panelene trenger plass til å utvide med temperaturendringer. Fortsett å legge til rader med paneler til du kommer til toppen av tilhengeren.

•  Skyv den øverste panelet under takfot. Trimme panelet fra toppen med sirkelsagen hvis det er for bred til å passe seg selv.

•  Skyv i hjørne caps rundt kantene av ytterkledning og spikre dem på plass. Fasader er nå installert og klar for maling.

Tips og advarsler


  • De fleste aluminium ytterkledning kits har alle materialer som kreves for installasjon bortsett fra hammer og sag.
  • Bruk alltid vernehansker og beskyttelsesbriller når du bruker en sag til å kutte ytterkledning.