Hovudside

Hvordan få rynker ut av Polyester Cheer Uniformer

by Walther

Hvordan få rynker ut av Polyester Cheer Uniformer

I stedet for å kaste din hurrarop uniform på gulvet når du kommer hjem, bør du vurdere å henge den opp. Uansett om uniformen må vaskes, henger det vil bidra til å forhindre fremtidige rynker fra vaskemaskinen. Cheer uniformer består typisk av en separat skjørt og topp, eller en ett stykke kjole, som er laget av ulike lag av polyester. Plisserte skjørt er mest utsatt for rynker fordi de er mer fleksible enn en kjole eller topp. De fleste hurrarop trenere krever dine uniformer til å være i perfekt stand; derfor ta de riktige forholdsregler og initiativ til å få rynker ut før den neste store spillet.

Bruksanvisning


•  Vask ensartet i vaskemaskinen eller for hånd. Sett temperaturen til "Cold" og syklusen til "Lett-vask." Vask uniform med like farger, eller vaske alene, men aldri vaske polyester med håndklær eller tepper.

•  Fjern uniform fra tørketrommelen mens det fortsatt er fuktig. Heng skjorten opp til å fullføre tørking på en standard hengeren og skjørtet på et skjørt hengeren. Plasser ensartet i et område med lav fuktighet for å fullføre tørkingen.

•  Hang uniformen på badet mens noen dusjer, eller slå varmt vann på og la den kjøre. Lukke bad døren lukkes i dampen og la alene i 15 minutter. Fukt hendene og glatt stoff av uniform ved å trekke den nedover. Gjenta fukte hendene og glatter over stoffet i fem minutter. La uniform hengende i ytterligere 10 minutter.

•  Overfør uniform til en profesjonell karakter dampbåt å bidra til å fjerne rynker hvis dusjen ikke fungerer. Heng uniform og hold dampbåt stav 6 til 8 inches fra uniform. Gli dampen over polyester for å glatte ut rynker. Som du damp, bruke motsatt hånd til å trekke stoffet nedover.

•  stryke ut tøffe rynker. Vend uniform innsiden ut og sette jern til polyester innstilling, eller middels varme. Gli jernet over baksiden av uniformen til rynkene er borte. Hvis toppen eller skjørt har folder, deretter snu skjørtet til høyre side og stryke de enkelte folder. Vær forsiktig med å holde jernet på polyester for lang tid å hindre brenning eller misfarging.

Tips og advarsler


  • Må ikke renses din hurrarop uniform.
  • Les alltid vaskeanvisningen på produsentens etiketten før vask eller fjerne rynker.
  • Bruk aldri blekemiddel på en cheerleading uniform.
  • Tørk aldri uniform i en tørketrommel, da dette kan føre til at det å krympe.