Hovudside

Hvordan fikse Wrinkled Suede Leather

by Walther

Hvordan fikse Wrinkled Suede Leather

Semsket skinn og lær, til tross for deres forskjellige utseende og finish, er lignende materialer. Faktisk er nubuck- en kombinasjon av de to. Semsket skinn og lær brukes til å lage en rekke elementer, inkludert klær, sko og møbler. Nubuck er opprettet fra den glatte korn av skinn med rasping stoffet før det er glattere enn selv semsket skinn. Og på grunn av denne personen natur, må du iverksette konkrete praksis når omsorg for nubuck, inkludert rynke fjerning. Bruker feil produkt på nubuck ruiner det.

Bruksanvisning


•  Prøv å fjerne rynker fra semsket skinn plagg manuelt. Trekk et element ut av skapet eller en koffert og kjøre materialet mellom hendene.

•  Plasser nubuck elementet på et strykebrett og dekke den med en fuktig klut. Nøkkelen her er å sørge for at kluten er bare fuktig, ikke for våt eller for tørr, som begge vil føre til at jern for å skade nubuck.

•  Trykk på jern i fuktig klut for å fjerne rynker fra nubuck. Jernet må være mellom 60 og 80 grader Fahrenheit, som er den laveste temperaturen innstillingen når du stryker.

•  Hold jernet i konstant bevegelse for å unngå overoppheting ethvert område av nubuck; aldri bruke damp alternativet når stryke nubuck.