Hovudside

Ting du ser på svømmebasseng

by Walther

Ting du ser på svømmebasseng

Svømmebassenger kommer i alle former og størrelser fra små, bakgård bassenger nytes av huseiere til store badeland bølge bassenger nytes av beskyttere. Formålet med bruk for hver kan variere fra privatunderholdende gjester til å gi treningsprogrammer for å være en offentlig rekreasjonssamlingssted for et helt samfunn. Tilbehør, sikkerhetsutstyr, rengjøring verktøy og arbeidere som er unike for hver bassenger spesifikke bruken er sett ved hvert basseng, så det er svømmere kan være trygg på at deres sikkerhet og en hyggelig opplevelse blir gitt for mens du bruker deres valgte anlegget.

Basseng Fixtures


Basseng inventar, slik som stupebrett og lysbilder, kan sees på offentlige og private svømmebassenger. Dekk møbler gitt for svømmere nytelse inkluderer ofte fluktstoler for å sole og bord med paraplyer for skygge fra solens stråler. Mange privat klubb og eksklusive hotellet svømmebassenger gi cabana områder for gjester komplett med mat og drikke service og håndkle deltakere.

Sikkerhetsutstyr


Sikkerhetsutstyr er sett på alle bassenger, enten privat eller kommersielt, på grunn av lovlig mandater eller forsikringskrav. Flotasjon enheter, for eksempel O-ringer og småbarn redningsvester, er en vanlig forholdsregel funnet på dekket av en bakgård basseng og sikkerhet overbygg kan ses når bassenget ikke er i bruk. Sikkerhet tau flyter som angir vanndyptgående endringer, teleskopstaver med rednings kroker for distressed svømmer assistanse, fløyter og førstehjelpsutstyr hjelpe livvakter ivareta sikkerheten i svømmehaller med offentlig patronization.

Pool Leker


Barn liker å spille i utendørs svømmebasseng under varme sommermånedene eller året i lukkede vann park anlegg, og basseng leker er et vanlig sett tillegg til deres basseng erfaring. Oppblåsbare flyte salonger, indre-tube ringer og vannpolo garn kan finnes i mange bakgård bassenger. Store badeland svømmebassenger har ofte vann-gun super soakers, klatrenett, body boards for bølgesurfing og selv innebygd forlis eller foss labyrinter for barn å leke med.

Rengjøring Elementer


Enhver svømmebasseng, enten offentlig eller privat, må opprettholdes for at det skal forbli brukbar og trygg. Elektriske bærbare swimmng pool filtre kan sees periodisk renhold i en bakgård basseng. Permanent innebygde system filtre brukes ved store offentlige eller privateide kommersielle bassenger å konsekvent opprettholde dem. Vedlikeholdsarbeidere bruker teleskopstaver med skimming garn på slutten blir sett holde takrenner og basseng overflater fri for løv, kvister og nekte.

Ansatte


Offentlige, private eller kommersielt drevne svømmebassenger som brukes for business, opplæring eller rekreasjonsformål er pålagt ved lov å ansette arbeidstakere for å sikkert og effektivt betjene anlegget. Badevakt personell på vakt vil bli sett på bassenger som finnes i offentlige excercise anlegg og på skolen campus 'under alle åpne timer. Alpinanlegg badeland, byparken svømmebassenger og regionale vannlevende rekreasjon sentre også ansette konsesjonær arbeidere for å selge inngangsbilletter og drift mat konsesjon stands, samt garderobe og dekk deltakere. Større park fasiliteter utnytte både teknisk vedlikehold og rengjøring mannskap ansatte for basseng vedlikehold.