Hvordan bruke eddik for å kontrollere Lukt


Hvordan bruke eddik for å kontrollere Lukt

Eddik er noe av et mirakel væske. Utallige sivilisasjoner har gjort bruk av eddik som alt fra noe å bruke for å få fart på vin-prosessen til en etter kirurgi antiseptisk. En av de mest gunstige bruksområder av eddik er i å kontrollere lukt. Det er en effektiv og billig måte å eliminere skarpe aromaer. Det kan også har den ekstra fordelen av å ikke utføring mest følsomme personer.

Bruksanvisning


Hvordan bruke eddik for å kontrollere lukt.


•  Bruk eddik til å skape en luftspray. Du kan lage en forfriskende luft spray som nøytraliserer lukt ved å blande en teskje natron, en teskje av hvit eddik med en halvliter vann. Etter væske stanser skumming, ved hjelp av en trakt fylle en sprayflaske. Tåke området og lukt vil bli eliminert. For å skape en mer duftende luftrenser, enkel legge en fjerdedel unse av salvie, rosmarin, eller mynte til din rengjøringsmiddel. La løsningen å hvile på et lunt sted i ca en uke. Sil og trakt væsken i en spray mister. Du kan erstatte eple cider eddik, men hvis du gjør, ikke spray på stoff eller absorberende materialer fordi det kan sette flekker.

•  Fjern lukt av løk. Tørk av skjærebrett med hvit eddik før og etter hakking løk for å fjerne lukt. Du kan også gni hvit eddik på hendene etter hakking løk for å fjerne lukt fra hendene.

•  Bruk hvit eddik for å fjerne matlukt. Det virker alltid at de best smaker mat produsere de mest stikkende aromaer. Hvit eddik kan raskt eliminere problemet ved å bare koke en teskje av hvit eddik med en halv halvliter vann umiddelbart etter koking.

•  Ta lukten av dyr urin med hvit eddik. Bare trykk på området tørt med en bomullsklut og skyll med varmt vann. Bland like deler kaldt vann og hvit eddik til en mengde som vil dekke størrelsen på området. Påfør løsningen og la den stå i et minutt eller to, og deretter trykke på området med en bomullsklut for å fjerne overflødig væske. At området får det tørke før du gå over det eller å la kjæledyret for å gå tilbake.

•  Bruk hvit eddik til å tørke ut røyk. Eliminere lukt av foreldede røyk er ganske enkelt med en uanstrengt blanding. Besøkende som røyker kan legge igjen et rest lukt, selv når de ikke er røyking i hjemmet ditt. Bare bland en teskje av hvit eddik til en halvliter av ferskvann, helles i en sprøyte og tåke raskt nøytralisere lukt. Vent til din gjest har forlatt, selvsagt.

•  Fjern luktene av sykdom. Når en person blir syk har de en tendens til å generere lukt. Ingen lukt er like skadelig som lukten av oppkast, når de dona € ™ t helt gjøre det på toalettet i tide. Hvis du har barn så kan du forvente at det skal skje. Bare rengjøre området med en blanding av like deler eddik og vann. Følger ved å plassere en skål av blandingen i området, og tillate det å sitte over natten eller i minst 10 timer. Når noen blir syk i en bil, bare gjøre den samme blandingen og la bollen i bilen, med vinduene opp og dørene stengt i minst åtte timer.

Tips og advarsler


  • Bruk hvit eddik aldri cider eller rødvinseddik som kan sette flekker.
  • Eddik er surt så alltid beskytte øynene.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler