Hovudside

Hvorfor sheetrock ikke vil Mold

by Walther

Sheetrock er en varemerkebeskyttet form av gipsplater som brukes i veggpaneler for boliger og næringsbygg. I motsetning til visse andre typer gips, sheetrock skryte av høy mugg motstand selv om det er verdt å påpeke at sheetrock kan fortsatt utvikle mugg under visse omstendigheter. Ved å forstå hvorfor veggpaneler vokse mugg, kan du best beskytte din sheetrock og sikre at du får mest mulig ut av denne muggresistent variasjon.

Typer av sheetrock


Ikke alle Sheetrock materialer har nøyaktig de samme egenskapene. USG Corporation, selskapet som har ansvaret for å lage sheetrock, selger flere varianter av sheetrock, og ikke alle av dem bærer samme mengde mugg motstand. Selskapet markedsfører en bestemt variasjon, kalt sheetrock Mold Tøffe paneler, som er kjemisk behandlet for å motstå vekst av muggsporer. Ikke alle Sheetrock produkter har dette belegget. I tillegg til formmotstanden av panelet i seg selv, er Mold Tough paneler som er beskyttet på begge sider av formbestandig, grønn ansikt og brune ryggpapir.

Begrensninger


Sheetrock Mold Tøffe paneler skryte mugg motstand, men mugg kan vokse på nesten alle overflater med nok fuktighet og organisk materiale. Organiske materialer kan inkludere rester igjen av flekker, hårstrå eller ansamlinger av smuss. Sheetrock paneler er fuktbestandig, noe som utgjør mye av deres mugg motstand, men hvis ditt hjem lider alvorlig vannskade fra en rørlegger fare eller en flom, kan Sheetrock paneler fortsatt bli tungt mettet, beskyttelses papirer kan bli skadet og mold motstand kan bli kompromittert.

Fordeler


Selv Sheetrock paneler kan vokse mugg under ekstreme forhold, de fleste dag-til-dag problemer, slik som høy luftfuktighet og en og annen mindre lekkasje, bør aldri skape en mold risiko for Sheetrock paneler, spesielt hvis du har Mold Tøffe paneler installert. Hvis du finner mugg vokser på Sheetrock paneler, og du kan ikke identifisere kilden, umiddelbart ringe en mold remediator. Du kan ha et meget alvorlig problem innenfor murene.

Økende Mold Resistance


I tillegg til den naturlige formen motstand av sheetrock, kan du ta skritt for å øke din mugg motstand enda mer. For det første, male over din sheetrock med ett til to strøk med primer, som vil redusere porøsitet av sheetrock, noe som gjør det mindre fuktighet absorberende. Etter at primeren har tørket, male sheetrock med mugg-bestandig maling. Du kan finne en rekke spesialbehandlet mugg Tette malinger i maling butikker.